2777
2789
عنوان

کمک فقط

148 بازدید | 6 پست

من میخوام طلاق بگیرم شرایط خانوادیم جوری ک حمایت نمیکنن هیچ . از اون ادمای ک سختگیری میکنن 

شوهرم  اصلا ادم نیست نمیشه تحمل کرد 

از بس اذیتم کرد  

موندم بین دوراهی نمیدونم چکار کنم

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مجردی زندگی کن کی گفته تنهایی بده کی گفته طلاق بده کی گفته خانواده بابد حمابت کنه

و من منتظر تو خواهم ماند همچون کلبه ای تنها...تا دوباره مرا ببینی و در من زندگی کنی و تا آن زمان پنجره هایم!درد خواهند کشید..

مشکلت چیه میشه بگی 

الان میگم میشه تایپ بعدی بخونی بیشتر توضیح میدم 

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش
وقتی ببینن واقعا تصمیمت گرفتی حمایت میکنن، 

نمیکنن