2777
2789
عنوان

دوستان ب کمکتون احتیاج دارم 🙏

104 بازدید | 7 پست

سلام 

تازه عضو شدم ب خاطر مشکل بچم 

دخترم از بعد تولد ب بعد ک ب دنیا اومد کولیک داره و همش زور میزدو ب خودش می‌پیچید تا الان ک حدوداً یک ماهشه دیگ سینمو نمیگیره و همش بیقراره خواب نداره و دم ب دقیقه بیداره و گریه میکنه حتی شیشه شیرم نمیگیره چیکار کنم تووروخدا اگ میدونین چشه راهنمایی کنین 

کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊

دکتر نبردی؟

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر میاد رفلاکس هم داره که شیر نمیخوره چون ترشحات معده ش گلوش رو میسوزنه. اینو از دکتر بچه م شنیدم چون منم درگیر همین مساله بودم. دکتر برای بچه داروی دستساز داد تا ۵ ماهگی مصرف کرد. جای خوابش هم باید شیبدار باشه یکم که سرش بالاتر از پاهاش قرار بگیره شیر برنگرده توی گلوش

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

من خودم برای کولیک تا4 ماهگی سختی کشیدم بر اساس تجربه میگم داروهای کولیک خارجی بی اثر بود کاراوی میکسجر برای دل درد خوب بود ، اگر عرق نعنا ونبات سفیدبه میزان کم هم در آب گرم بریزید هم خوبه، شاید بعد از خوردن شیرخودتون اذیت میشه نمیگیره، شیشه هایی که سر ضد کولیک دارن هست ولی متاسفانه گرون شده، هر طور شده شیشه بده وگرنه بیچاره میشی، شیر خشک بده