s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 عنوان پریودی نامنظم 118 بازدید | 16 پست سلام میشه بگین چیکار کردین پریودیتون منظم شد؟تجربتون با دارو گیاهی لطفا بگین میخوام تا دوماه دیگه ک میخوام اقدام کنم پریودیم منظم شه به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان) 1400/05/23 | 03:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 چه طوري نامنظمه شايد مشكل هورموني داري يا كيست ن عزیزم،تیروئیدم کم کارهخودم ی هفته س فهمیدمهمیشه فک میکردم تنبلی دارم یا مشکل هورمونی سنو میدادم میگفتن مشکلی نیس باور نمیکردم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 بخاطر تیروئیدم باید دوماه قید اقدامو بزنم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
mamypen عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 16985 خوب دارو بهت داد بخور منظم ميشه بعدم برا بارداري فقط ارامش داشته باش غذا خوب بخور ميوه و تقويت كن خودتو
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 خوب دارو بهت داد بخور منظم ميشه بعدم برا بارداري فقط ارامش داشته باش غذا خوب بخور ميوه و تقويت كن خو ... دارو تیروئید منظورته؟من اصن میوه دوس ندارم ولی سعی میکنم بخورم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 چند سالته اينقدر عجله داري 24:/ به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
آیناز۷۵سابقم عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 11448 اول تیروییدتو چک کن درستش کن با پریود نامنظمم میشه باردار شد من نامنظم بودم ماه اول باردار شدم تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
mamypen عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 16985 سني تداري كه چند ماه به خودت برس تقويت كن و اروم باش سريع باردار ميشي تازه تا چند ماه ديگه شايد ي كم از اين كرونا بهتر شه
مامانیگلم عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 14424 ن عزیزم،تیروئیدم کم کاره خودم ی هفته س فهمیدم همیشه فک میکردم تنبلی دارم یا مشکل هورمونی سنو میداد ... منم کم کاری دارم دو هفته عقب انداختم اینسری لعنت بهش کل سیستممو بهم زده
مامانیگلم عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 14424 دارو تیروئید منظورته؟ من اصن میوه دوس ندارم ولی سعی میکنم بخورم ببین مولتی ویتامین بخور بجاش
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 اول تیروییدتو چک کن درستش کن با پریود نامنظمم میشه باردار شد من نامنظم بودم ماه اول باردار شدم وای جدی😍 به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 منم کم کاری دارم دو هفته عقب انداختم اینسری لعنت بهش کل سیستممو بهم زده لعنت😢😔 به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
آیناز۷۵سابقم عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 11448 وای جدی😍 اره بابا نگران نباش تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه