2777
2789
عنوان

گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محمد تمام تلاششو کرد خانوادش واقعا نزاشتن 

پسری که اونقدر مستقل نشده که بتونه تو خونشون حرفشو به کرسی بشونه نمیتونه هیچوقت همسر و پدر خوبی بشه

شاید سنش کافی باشه اما از نظر عقلی هنوز بچه است

{ خانم هستم }
باهاش قراری نزاشتم که فقط چت کردیم چندباری ولی خب چون عشق اولم بود خیلی دوسش داشتم تا ۶ سال منتظر بر ...

پس از اولم محمد و نمیخواستی بعدم درسته شاعر فرمودند که هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیس

ولی خوب شاعرام بعضع وقتا چرت میگن اون اگه عاشق بود به درد میخورد الان بابای بچت بود

معلومه الان کسی دورش نیست حوصلش ته کشیده اومده بات وقت بگذرونه

رابطه ات رو با محمد کامل تموم کن اگه قصدشو داری (با این داستانی که بین خانواده ها پیش اومده، کارت خی ...

تموم کردم البته خودش اول تموم کرد .منم گفتم واقعا نمیشه مادر پدرش واقعا نمیخوان گفتم ازدواجم کنم باهات بعد ازدواج کارمونو به طلاق میکشونه 

خدایی که بشدت کافیست ....

ی دختری بود ، ک عاشق شخصی ب اسم ممد شده بود 

و حالا نامزد بودن، من نمی دونستم اصن اینا وصلتشون نشده بود و بهم خورد ه بود

و ب منم دروغ گفته بود  فقط ی دوستی معمولی بودیم ولی دروغ گفت بهم در مورد ممد ت زندگیش

بعد 2 سال شدع بودم من ممد اول اخرش از بس منو دوس داشت  حالا نمی دونم ولی دوس داشت، وقتی فهمیدم ک اینکارو کرده ولش کردم برا همیشع و اومدم شهرمون خط مو عوض کردم برا جبران دروغش

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
تموم کردم البته خودش اول تموم کرد .منم گفتم واقعا نمیشه مادر پدرش واقعا نمیخوان گفتم ازدواجم کنم باه ...

خب دیگه عذاب وجدان نداشته باش.

غصه داره و ناراحته. خب شما هم از این وضعیت ناراحتی‌ دیگه. 

البته پیشنهاد من اینه که به خودت زمان بدی و با عشق اولت هم الان صمیمی نشی. چون ممکنه به خاطر جدایی الانت، نتونی درست و منطقی رفتار کنی.

ی دختری بود ، ک عاشق شخصی ب اسم ممد شده بود  و حالا نامزد بودن، من نمی دونستم اصن اینا وصلتشون ...

الان اسم ممد دیدم یا اون بی همه چیز افتادم

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...