2777
2789
عنوان

گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 52 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگن فال گرفتن مه شماها دوسال دیگه طلاق میگیرین 

😐×10000000000000000000

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
عشق اول و دومتو ول کن ابی ازشون گرم نشده برو تو کار عشق سوم 

نه امیدی به هیچکدوم ندارم خدایی ولی از وقتی اولیه برگشته خیلی حالم خوب شده ولی عذاب وجدان گرفتم بخاطر محمد چون میدونم داره غصه میخوره 

خدایی که بشدت کافیست ....

رابطه ات رو با محمد کامل تموم کن اگه قصدشو داری (با این داستانی که بین خانواده ها پیش اومده، کارت خیلی سخت میشه بخوای باهاش ازدواج کنی.)

بعد با عشق اولت با خیال راحت حرف بزن. برای تصمیم های جدی تر، قبلش فکر کن البته.

اسی ناراحت نشیا عشق اولت ۸سال باهات بوده به نتیجه نرسیدی با محمدم به نتیجه نرسیدی تو گذشته سیر نکن یکم به خودت فرصت بده ادم درست حسابی بیاد برات

برای رسیدن به خواستم یه صلوات مهمونم کنید❤️و عشق از ان نگاه تو شروع شد! 
عزیزم دلبندم بزار اتیشاولی  سرد بشه بعد ی اتیش دیگه به پا کن چه عجله ای حالا بلافاصله جواب یکی ...

باهاش قراری نزاشتم که فقط چت کردیم چندباری ولی خب چون عشق اولم بود خیلی دوسش داشتم تا ۶ سال منتظر برگشتش بودم هرشب ارزشو داشتم یه بارم شده باهاش حرف بزنم الانم چون فقط باهاش حرف میزنم خوشحالم 

خدایی که بشدت کافیست ....