2777
2789
عنوان

مرغ و برنج

464 بازدید | 28 پست

اصلا سس مرغم خوشمزه نمیشه خودم از دستپختم بدم اومده دستپخت مادر شوهرم خیلی خوبه شوهرمم ایراد میگیره من دلم میخاد غذاهام خوب بشه چطور سس مرغ خوشمزه درست کنم لطفا کمکم کنید🤕😔

امشب مرغ درست کردم گذاشتم برای فردا ناهار امااحساس میکنم سس خیلی بدمزس

میخام صبح پاشم یه سس جدید درست کنم مرغ رو بخوابونم توش

از مادر شوهرت كمك بگير

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماچطوری درست کردی؟

بعدم می تونی ازمادرشوهرت یادبگیری ازش بخواه یادت بده تازه اینطوری تودلش جابازمی کنی

مادراخوششون میادازشون تعریف بشه وکاریادگرفته بشه

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
شماچطوری درست کردی؟ بعدم می تونی ازمادرشوهرت یادبگیری ازش بخواه یادت بده تازه اینطوری تودلش جابازمی ...

بابا ۱۰۰بار گفته منم مث اون درست میکنم اما بدمیشع

همشو میزنم بجز دلمه چون شوهرم دوست نداره

شایدآبشوزیادمیریزی

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪

گوجه وپیازرورنده کن رب هم بزن یکم ابلیموهم بزن اب ویکم روغن بهش اضافه نکن نمک وفلفل وزردچوبه ولیموفلفلی هم بزن  بذارروحرارت ده دیقه یه ربع بگذره پخته ک شدبریزرومرغت

این سس رواول ک مرغتومیخای ابپزکنی هم بهش اضافه کنی وایسی تاابش کم بشه وغلیظ... عالی میشه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖