2777
2789
عنوان

مرغ و برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 28 پست

پیاز تفت بده‌...سیر اضافه کن...هویج و فلفل دلمه ...رب گوجه ...اگر پوره گوجه هم بزنی در کنار رب خوبه ...همرو تفت بده اگر پوره داشتی صبر کن ابش جمع بشه بعد رب بزن ...ادویه بزن ...نمک .فلفل.زردچوبه.کاری .ادویه مرغ ..اب بریز بزار غلیظ شه...دراخر هم یه قاشق غذاخوری سرخالی آبلیمو و زعفران دم شده بریز

مرغ هارو بخوابون تو این سس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌ مرغ رو سرخ میکنم بعد جدا توی ی قابلمه پیاز نگینی و فلفل دلمه رو تفت میدم بعد رب رو هم تفت میدم و ادویه و ابلیمو نمک و فلفل و دارچین میزنم و کمی اب میریزم توش و بعد مرغ سرخ شده رو میذارم توش با شعله متوسط بپزه اخر سر هم دوباره پودر دارچین میزنم بهش خوشمزه است. 

فقط سعی دوبار آب اضافه نکنی همون بار اول تا حدی که کمی روی مرغو آب بگیره آب بریز بعدم خوشمزگیش به دارچین و فلفل دلمه اشه

آها آخه مرغ بمونه بومیگیره چجوری درست میکنی مگه؟

اول مرغ و با پیاز و زرد چوبع میزارم نیم ساعت بپزه بعد خشک میکنم سرخش میکنم تا طلایی بشه بعد پیاز نگینی میکنم با زردچوبه فلفل پودر سیر. ادویه کاری. دارچین.زیره از هر کدوم یه ذره  میزنم سرخ میکنم بعد یه قاشق رب میزنم تا سرخ بشه بو نده بعد هویج و الو میزنم مرغو میخوابونم تو سس دو دقیقه تفت بخوره بعد ابجوش میزنم تا بپزه و جابیفته اخرشم یا لیمو میزنم بهش یا ابلیمو

پیاز تفت بده‌...سیر اضافه کن...هویج و فلفل دلمه ...رب گوجه ...اگر پوره گوجه هم بزنی در کنار رب خوبه ...

اگر از اول میخواستی به این روش درست کنی 

اول مرغ رو سرخ کن یکم که وا نره 

خودم برا مرغ مجلسی یه دور مرغ رو با ادویه و پیاز نیم پز میکنم و بعد سرخ میکنم در حد طلایی روشن و بعد به سس اضافه میکنم

این دستور از آشپز ماهریه

پیازو رنده درشت کن

مرغاتو اندازه تیکه کن بچین رو پیازا

ادویه دلخواه بزن. من نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، دارچین، رنجبیل، زیره سبزو سیاه، تخم گشنیز و آویشن میزنم. اگه کاری دوس دادی بزن.

درشو بذار تا با حرارت خیلی کم با آب خودش و پیاز بپزه و آب پیاز ب مغز مرغ بره. اگه لازم شد آب جوش بهش اضافه کن.

رب گوجه یا سس گوجه سرخ کن و بهش اضافه کن. من آخرای پخت میریزم. حدودا نیم ساعت آخر

و چند دقیقه قبل اینکه بردار ی ذره، اندازه نخود، (البته بستگی ب تعداد مرغات داره) نبات بنداز تو آب مرغت، ی قطره وانیل و زعفرون ب اندازه ای ک دوست داری

بعد ده دقیقه تا ی ربع نوش جان کن

میتونی فلفل دلنه، سیر، هویج و.. رو هم اضافه کنی

بهت قول میدم خوشت میاد.

برای آشپز ماهرمونم دعا کن خدا بهش سلامتی بده و محتاج خلق نشه.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
شماچطوری درست کردی؟ بعدم می تونی ازمادرشوهرت یادبگیری ازش بخواه یادت بده تازه اینطوری تودلش جابازمی ...

اول مرغ و با پیاز و زرد چوبع میزارم نیم ساعت بپزه بعد خشک میکنم سرخش میکنم تا طلایی بشه بعد پیاز نگینی میکنم با زردچوبه فلفل پودر سیر. ادویه کاری. دارچین.زیره از هر کدوم یه ذره  میزنم سرخ میکنم بعد یه قاشق رب میزنم تا سرخ بشه بو نده بعد هویج و الو میزنم مرغو میخوابونم تو سس دو دقیقه تفت بخوره بعد ابجوش میزنم تا بپزه و جابیفته اخرشم یا لیمو میزنم بهش یا ابلیمو

اگر از اول میخواستی به این روش درست کنی  اول مرغ رو سرخ کن یکم که وا نره  خودم برا مرغ م ...

اینطوری درست میکنم 

اول مرغ و با پیاز و زرد چوبع میزارم نیم ساعت بپزه بعد خشک میکنم سرخش میکنم تا طلایی بشه بعد پیاز نگی ...

بنظرم آلوودارچین مزشوخراب میکنه 

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
اول مرغ و با پیاز و زرد چوبع میزارم نیم ساعت بپزه بعد خشک میکنم سرخش میکنم تا طلایی بشه بعد پیاز نگی ...

من زیره و دارچین دوس ندارم ولی بد درس نمیکنی نمیدونم چرا بد میشه

مرغ رو خوب پاک میکنی و میشوری؟ تازست؟

فرصت کافی میدی جا بیفته؟

یه قاشق رب کمه بنظرم

من زیره و دارچین دوس ندارم ولی بد درس نمیکنی نمیدونم چرا بد میشه مرغ رو خوب پاک میکنی و میشوری؟ تاز ...

یعنی فردا رب سرخ کنم قاطیش کنم بدمیشه؟این دستورالعمل مادرشوهرمه

فردا بخور ببین سسش خوبه ؟؟ زعفرون هم خوشمزش میکنه و پیاز هم کم نزن

همه ی اینارو رعایت میکننم زعفرونم میزنم بوی زحم نده بعضی وقتا احساس میکنم چون تلقین میکنم بدمیشه