2777
2789
عنوان

زن داداشم

166 بازدید | 7 پست

میخام راجب زن داداشم بگم ، اوایل عقد داداشم و زنش ، زنش خیلی بهانه الکی میاورد و میخاست عقدو کنسل کنه مام گفتیم استرس داره و اینا.

یبار ک خیلی صمیمی شدیم اومد گفت وقتی عقد داداشت بودم از پسره دیگه خوشم‌میومده اون پسره هم منو دوس داشته خیلی تلاش کرده ک منو پشیمون کنه ک عقدو بهم بزنم‌ ولی خداروشکر من پشیمون شدم و شوهرم ک داداش منه صمیمی شدم و اونو فراموش کردم، از وقتی ک این حرفو بهم زده ی جوری شدم دیگه مثل قبل خوشم نمیاد ازش بخاطر همین زیاد باهاش گرم نمیگریم البته بی احترامی هم بهش نمیکنم و رازشو ب کسی نمیگم ، حالا مدتیه میره از بدی من پیش داداشم میگه، داداشمم زنشو خیلی دوس داره میاد با من دعوا میکنه خانوادمم میگن تقصیر منه، دوس دارم ازین خونه برم خیلی خسته شدم

بهتره رو رفتارت کنترل داشته باشی درسته اون حماقت کرده که به شما این موضوع رو گفته اما شما هم بهتره فراموشش کنی و عادی رفتار کنی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچوقت ب کسی نگو..اگه خیلی دیگ اذیتت کرد خود زن داداشتو علکی تهدید کن و الا اصلا ب داداشت نگو ی وقت ا دهنت نپره...چون طلاق نگیره ازش کاملا ا چشمش میوفته و بی اعتماد میشه

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤

سرد نباش 

معمولی باش 

اتفاقاً حقیقت رو گفته. اگه دروغ می‌گفت هیچکی هیچ وقت تو زندگیم نبود و کاملآ آفتاب و مهتاب ندیده ام اونوقت باورت میشد و عاشقش میشی ! 🧐

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز