2777
2789
عنوان

خانمایی که موهاتون بلنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسک مو بجای نرم کننده استفاده کنم؟  مرسی🌹

بله نرم کننده نمیخواد

سرم گره موهاتو باز میکنه

🌸

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من روزی دوبار حدودا روغن ارگان بعد حموم میزنم

موهام تا وسط باسنمه خداروشکر اینو میزنم راضیم

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
ازدواج کردی ؟؟

نچ

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

روزی سه بار شونه میزنم 

اسپری موی پنتن میزنم 

شامپو هم sayos.

نرم کننده ipek البته نمیدونم ایران باشه یا نه

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
منم موهام تا پایین گودی کمرمه، روزی یکبار شونه میکنم میبندم و جمع میکنم بالا، یه وقتایی قبل حمام روغ ...

میشه عکسشونو ببینم لطفااا

من عاشق موی بلندم ولی حیف...

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗