پیام داد منم عمدا ج ندادم یه رب ساعت دیر ج دادم مث خودش خودش یه روز بعد ج میده حالا چیز بهم گف ک تو سرت با فلانی گرمه دوستمو میگ و ج منو نمیدی گف فعلا سرم شلوغ ک گیر نمیدم ب این چیزا فک نکن نمیدونم میریذاینستا و این چیزا گفذیادخودتو درس کن یا خودم به نادرستی درستت میکنم😐😐نمیزاره اینستادنصب کنم نصبم کنم گوشیمو ازم میگیره اگ پیشم باشه الان دوریم منم قایمکی نصب کردم برا سرگرمی .حالا خودش اینستا داره پر پیجشم دختره منم خیلی ازش میترسم عصبیش کنم مثلا برم رو مخش مثلا از رفیقش پیشش حرف بزنم یا سوال کنم عصبی میش و میزنه تو کمرم و..انقد ازش میترسم تا دستو میبره بالا مث بچه ها دستامومیگیرم جلو صورتم 😢الان عقدیم حتی میگ با دختر خالت نباید چت کنی بعضی وقتام میگ چت کن عب نداره ولس بعد تا باهم بحثمون میش میگ تقصیر اونه اونتورو پر کرده پیام میده بهش فحشش میده ب دختر خالم یا میگ زنگ میزنم ب شوهرشو فلان گف خودت میدونی اینک دیر ج میدی براممهم نی ولی اگ پیام دادی و دیر ج دادمپیامتو پاک کردی من میدونموتو من وقتی دیر ج میده میرم پیاممو حذف دو طرف میزنم اونم متنفره از اینکار
مثلا شریک و همراه زندگی انتخاب کردی ؟؟ بهت اجازه نمیده اینستا نصب کنی که پس فردا به خودت اجاز ...
نمیدونم چکار کنم مثلا نصبم ک میکنم بی اجازه باهام قهر میکن باهام بد میشه یا میاد ب خونوادم میگ خونوادم طرف اونو میگیرن میگن اون مرده عیب نداره تو باید هرچی شوهرت گف گوش کنث