2777
2789
دخالت بیش از حد خانوادش.. بچه ننه بودنش

پس از این ادم بی عرضه کَنده بشو

کسی که نمیتونه بخاطر خانوادش داشته باشت 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس از این ادم بی عرضه کَنده بشو کسی که نمیتونه بخاطر خانوادش داشته باشت 

دقیقا موضوع همینما همدیگه رو خیلی دوست داشتیم از بچگی باهم بزرگ شده بودیم

خانواده اشغالش همچیو بهم زدن

هم دوست داره هم از ترس خانوادش نمیتونه بیاد سمتت

اگه خودش میتونست تصمیم بگیره ب حرف کسی گوش نمیکرد ولش کن جوابشو نده

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

عزیزم رفتم‌اون‌تاپیکتو خوندم‌نوشتی که شوهرت خاست جداشه دست روت بلند میکرد اذیتت میکرد واقعا چرا فکرمیکنی تودنیا فقط همون ۱مرد میتونه بیاد توزندگیت باشه ببین بی شک میگم سیم کارتتو عوض کن کلا حذفش کن و زندگیتو از نو شروع کن اون برات شوهر نمیشه حالا میخای لج کن فقط به خودت آسیب میزنی  

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
عزیزم حالا که خود انترش خواسته و جدا شده بعد ۵سال زندگی و اون همه بارت کردن خانوادش قیدش و بزن این ا ...

درسته ولی خیلی برام سخته. کسی ک تکیه گاهم بود یهو زیر پامو خالی کرد

اگه الان شوهر نداری برو دوباره باهش ازدواج کن

برو تاپیک قبلشو بخون ببین شوهرش سالم‌نبوده نرمال نبوده این مرد زندگی نیست فقط دنبال سرگرمیه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
عزیزم رفتم‌اون‌تاپیکتو خوندم‌نوشتی که شوهرت خاست جداشه دست روت بلند میکرد اذیتت میکرد واقعا چرا فکرم ...

درست میگی عزیزم 

ولی خب چ‌کنم واقعا وضعیت بدیم می‌دونم به ظرر خودم تموم میشه

درسته ولی خیلی برام سخته. کسی ک تکیه گاهم بود یهو زیر پامو خالی کرد

میدونم خدایی مخصوصا برا زنا.....بهتره ذو راست باشی باهاش بگو من دوست نمیتونم بشم ....چرا اومدی سراغم چی میخوای از من ...فردا حتما رابطه هم میخواد 

هم دوست داره هم از ترس خانوادش نمیتونه بیاد سمتت اگه خودش میتونست تصمیم بگیره ب حرف کسی گوش نمیکرد ...

یعنی اگه مستقل بشه دوباره میتونیم باهم زندگی کنیم

خودش میگه نمیدونه واسه چی خانوادشو بت کرده بود

ولی همش جوری رفتار می‌کنه که انگار تقصیر من بوده