2777
2789
میگه ما دیگه نمیتونیم بهم برسیم

خب وقتی نمیتونید پس چه دلیلی داره چت کردن 

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست                                                     
اون که هدفش معلومه یه زنگ تفریح میخواد شما چرا برای  خودت ارزش قائل نیستی، یا میخوای یا نمیخوای

هوف خودم دلم میخواد بلاکش کنم ولی می‌دونم باز پیام بده جواب میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سرم ک انقد احمقم بخدا نمیتونم 😭💔

جالبه

زنشو طلاق داده

بعد میخاد رابطه دوستی داشته باشه باهاش

جلل الخالق

تنهایی.... ن تقدیره ن انتخاب....تنهایی  اجباره وقتی کم پیدا میشه .....کسی که آدم باشه  
میگه ما دیگه نمیتونیم بهم برسیم

بگو چرا شاید میخاد برگردی اما میدونه تو برنمیگردی یا خانواده اش نمیذارن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
هوف خودم دلم میخواد بلاکش کنم ولی می‌دونم باز پیام بده جواب میدم

خب وقتی بلاک و مسدود کردی چجوری پ میده 

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست                                                     

والا نمیدونم طرفای ما ک حتی طرف قهرم میکنه سایه همو با تیر میزنن چه برسه به طلاق

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم