2777
2789
عنوان

راز جوانی

3039 بازدید | 31 پست

ببیم شماها چجوری بخودتون میرسین ک جوان بمونین....

دیدییییننن طرف پنجاه سالشه انگار بیست و پنج سالشه اینا چجورین اخههههه 

من مادرم و یکی از استادام همسنن ولی انگار بیست سال باهم فرق دارن.

برای بهتر شدن زندگیم یه دونه صلوات میفرستی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارث. بیخیالی. اهمیت ندادن به مشکلات. رسیدگی 

ولی ارث تاثیرش خیلی بیشتره

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

نوع پوست و ژنتیک اولیشه که خیلی مهمه واسه بعضیا زود آسیب می بینه و حساس و نازک هست

دومیش مراقبت پوستیه که باید مرتب انجام بشه نرم کننده،ضدآفتاب،تونر،کرم شب و روز و کرم دور چشم و کرم لیفت وغیره

سومیشم بعضیا عمل می کنن افتادگی چشم و کشیدن پوست و تزریق آمپول واسه تقویت کلاژن سازی و جوانی و غیره

عزیزم این‌ نظر خودمه که در درجه ی اول هیکل خیلی خیلی روی سن تاثیر میذاره  و بعد رسیدن به پوست ...

زایمان آدمو پیر میکنه؟؟؟

ارث. بیخیالی. اهمیت ندادن به مشکلات. رسیدگی  ولی ارث تاثیرش خیلی بیشتره

از وقتیکه ازدواج کردم روزی سه وعده حرص میخورم چهار ساله دارم حرص میخورم یعنی فقط۲۱سالمه

زایمان آدمو پیر میکنه؟؟؟

ولی اینم بگم خیلیارو دیدم که بچه دارن ولی به خودشون و هیکلشون رسیدن 

زنداداش خودم دوتا بچه داره ولی تا همین قبل کرونا تو اجتماع با مامانم میرفت فکر میکردن مجرده و خواستگاریش میکردن

از وقتیکه ازدواج کردم روزی سه وعده حرص میخورم چهار ساله دارم حرص میخورم یعنی فقط۲۱سالمه

همسن منی که 😍

ببین من خودم خیلی حرص می خورم سر چیزای بیخود ولی دارم بیخیالی رو تمرین می کنم. قبل این که حرص چیزی رو بخوری به این فک کن که آیا این قضیه چهار سال بعد مهمه؟ . اگه نبود بیخیالش شو

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
فک نکنم زایمان اونقد تاثیر داشته باشه این همه ادم بچه دارن ولی انگار 14سالشونه

من پنج ماهه زایمان کردم بعد زایمان خیلی داغون بودم زرررد چشمام یجوری بود اصلا اصلا انگار پیر شدم ولی رفته رفته دارم بهتر میشم ...بارداری افتضاح و زایمان سختی داشتم یعنی دیر برگشتم ب حالت خوب و بی دردم تقریبا دوماه افتاده بودم گوشه خونه دست تنها