2777
2789
عنوان

راز جوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 3041 بازدید | 31 پست
ولی اینم بگم خیلیارو دیدم که بچه دارن ولی به خودشون و هیکلشون رسیدن  زنداداش خودم دوتا بچه دار ...

من چون شیرم کمه هم شیر خشک میدم هم شیر خودمو رفتم دکتر تغذیه رژیم گرفتم روز آخر بارداری ۱۰۷کیلو بودم ده روز بعد زایمان ۹۰الان با سه هفته رژیمی ک شروع کردم شدم۸۷ قدم۱۷۲ خیلی موندهههههه تا ۶۸ البته وقت کنم ورزش بیشتر کنم زودتر برمی‌گردم ب وزن قبل ... بارداری تیروید کم کار  گرفتم چاق شدم و دیابت بارداری و جفت پاین و استراحت مطلق منو ترکوند...واه واه ترکای شکمو ک نگووو

برای بهتر شدن زندگیم یه دونه صلوات میفرستی  
من یه بچه ده ساله دارم از نظر قیافه میرسم کسی باور نمیکنه بچه بزرگ داشته باشم مزاحمت زیاد دارم 

چیکارا میکنی آفرین بهت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکارا میکنی آفرین بهت

ببین من الان دوباره باردارم ماه اولمه 

در کل منم همسن تو بودم باردار شدم خودتو ول نکن سعی کن ورزشت کنی سرت بره ورزشت نره به پوست و موهات برس و سعی کن پول بزار کناری کارهای زیبایی هم  کنی 

همسن منی که 😍 ببین من خودم خیلی حرص می خورم سر چیزای بیخود ولی دارم بیخیالی رو تمرین می کنم. قبل ا ...

می‌دونی من شوهرم خیانت می‌کنه و خانوادش خیلی بی چشم و روعن خیلی اذیت و مسخره کردنم ....الان باهاشون قطع رابطه ام کم کم دارم ب آرامش ذهنی میرسم ...فکن شوهرم خیانت کرده ده بار تا حالا اخریشو فهمیدن بجای شرمندگی خوشحال بودن و مسخرم میکردن

من چون شیرم کمه هم شیر خشک میدم هم شیر خودمو رفتم دکتر تغذیه رژیم گرفتم روز آخر بارداری ۱۰۷کیلو بودم ...

عزیزم درکت میکنم 

منم زنداداش دومم‌ متاسفانه بشدت چاقه و اصلا واسه رژیم اراده نمیکنه با اینکه داداشم فیتنس هست ولی خب...

اونم بدون رژیم و هیچی و با وزن بالاش اقدام به بارداری دوم کرد و الان نزدیک ۸ ماهشه و از در نمیاد تووو😢

از من دوسال کوچیکتره ولی بیرون که میریم همش فکر میکنن مامانمه 

می‌دونی من شوهرم خیانت می‌کنه و خانوادش خیلی بی چشم و روعن خیلی اذیت و مسخره کردنم ....الان باهاشون ...

خیلی ناراحت شدم به حق این روز ها مشکلت حل بشه و شوهرت هدایت بشه. از مشاور کمک بگیر حتما

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

اینو یادت نره که تو این دنیا بعد از خدا فقط خودتی که می تونی حال خودتو خوب کنی

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
چند بودی قبل بارداری؟؟؟؟

۷۰ ک کرونا اومد ورزش و باشگاه تعطیل شد چون فعالیتم خیلی زیاد بود یهو خونه نشین شدم شدم هشتاد از اسفند تا تیر ماه ک حامله شدم و اسفند ک زایمان کردم ۱۰۷بودم

عزیزم درکت میکنم  منم زنداداش دومم‌ متاسفانه بشدت چاقه و اصلا واسه رژیم اراده نمیکنه با اینکه ...

من خداروشکر بخاطر اینکه زیاد ن کوتاهم ن خیلی بلند زیاد معلوم نمیکنم ...قبلا ۷۰بودم...الان رژیم سفت و محکم گرفتم تا آخر پاییز فکنم ب ۷۰برسم چون هر هفته یک کیلو کم میکنم اگه ورزش کنم بیشتر هم کم میکنم

من خداروشکر بخاطر اینکه زیاد ن کوتاهم ن خیلی بلند زیاد معلوم نمیکنم ...قبلا ۷۰بودم...الان رژیم سفت و ...

آفرین 👏🏻👏🏻👏🏻اراده ی خیلی خوبی داری انشالله به وزن دلخواهت برسی گلم مهم سلامتیت هست

متاسفانه زنداداش من قدش ۱۶۰ هست و وزن قبل بارداریش ۱۰۵

آفرین 👏🏻👏🏻👏🏻اراده ی خیلی خوبی داری انشالله به وزن دلخواهت برسی گلم مهم سلامتیت هست متاسفانه ز ...

وزن قبل بارداریش۱۰۵!!!!!!!!!!!بیماری خاصی داره!یا نه وایییی

وزن قبل بارداریش۱۰۵!!!!!!!!!!!بیماری خاصی داره!یا نه وایییی

نه بیماری نداره سنش هم خیلی پایینه ولی خب زود ازدواج کرده 

استعداد چاقی داره و اصلا رعایت نمیکنه ما اوایل میگفتیم کمتر کن غذاتو ورزش کن ولی بهش برمیخورد و قهر میکرد دیگ‌هیچی نمیگیم