misskimiy مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 115 عنوان سایت 52 بازدید | 13 پست سلام بچه هامن ی سایتی رو طراحی کردم و الان مجبورم ک بفروشمش حتی ی قیمت خیلییی کمی...ولی خب نمیدونم باید کجا بگم...ممنون میشم اگه ممکنه به کسی معرفی کنید...یه درصدیش رو(حداقل ۴۰۰_۵۰۰تومن) رو میدم به کسی ک یکیو بهم معرفی کنه❤🙂 1400/05/22 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_بهاری عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 1433 خود سایت قیمتش چقدره؟ أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیم بسم الله الرحمن الرحیم
misskimiy مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 115 خود سایت قیمتش چقدره؟ قیمتش بین ۱۰ تا ۵۰ میلیونه ولی من کنکور دارم الان پولشو لازم دارم در حد ۶_۷تومن://
ماه_بهاری عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 1433 قیمتش بین ۱۰ تا ۵۰ میلیونه ولی من کنکور دارم الان پولشو لازم دارم در حد ۶_۷تومن:// اینجا بهت کمک نمیکنن باید جای دیگه بگردی و بفروشی عزیزم موفق باشی أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیم بسم الله الرحمن الرحیم
لوسترخونه عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 447 عزیزم منم واقعا اگه بهم جواب بدی ممنون میشم من دخترم ۱۴ سالشه و خیلی علاقه داره از کجا یاد بگیره و چقدر هزینه داره کلاساش این چهارمین کاربریمه از سال ۱۳۹۲ کاربری هام : آویشنا۲.،بوی خاک باران خورده ، خورشیدزرد
لوسترخونه عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 447 و به نظرم برو توی پیچ اینستا که ربط داره و بگو همین درصدم میدم قشنگ تبلیغ می کنن این چهارمین کاربریمه از سال ۱۳۹۲ کاربری هام : آویشنا۲.،بوی خاک باران خورده ، خورشیدزرد
misskimiy مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 115 اینجا بهت کمک نمیکنن باید جای دیگه بگردی و بفروشی عزیزم موفق باشی والا منم موندم کجا بگم:/هیچ جایی ب ذهنم نرسید دیگه گفتم بیام اینجا شاید...البته یادمه قبلا فقط جای حرفای خاله زنکی بود 🥲
لوسترخونه عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 447 والا منم موندم کجا بگم:/ هیچ جایی ب ذهنم نرسید دیگه گفتم بیام اینجا شاید... البته یادمه قبلا فقط ج ... اینستاگرام این چهارمین کاربریمه از سال ۱۳۹۲ کاربری هام : آویشنا۲.،بوی خاک باران خورده ، خورشیدزرد
misskimiy مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 115 و به نظرم برو توی پیچ اینستا که ربط داره و بگو همین درصدم میدم قشنگ تبلیغ م ... والا من پیجی رو نمیشناسم و کلاسامم شروع شدن نمیتونم وقت بذارم...واسه همین🥲🥲
ماه_بهاری عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 1433 والا منم موندم کجا بگم:/ هیچ جایی ب ذهنم نرسید دیگه گفتم بیام اینجا شاید... البته یادمه قبلا فقط ج ... دقیقا الانم جای این حرفاست جای علم و دانش نیست أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیم بسم الله الرحمن الرحیم
misskimiy مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 115 عزیزم منم واقعا اگه بهم جواب بدی ممنون میشم من دخترم ۱۴ سالشه و خیلی علاقه داره ا ... با یه اقایی توی اینستا اشنا شدم که طراح سایت و.. بودن و توی دورشون شرکت کردمفک کنم چیزی حدود_۲_۳ میلیون هزینه کلاساش باشهولی خب صفر تا صدشو یاد نمیگیری کلیاتش رو ک یاد گرفتم بقیش رو از اینترنت راجب هر قسمتیش سرچ کردم و حالا فیلم هاشو دیدم و راجبشون خوندم
misskimiy مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 115 دقیقا الانم جای این حرفاست جای علم و دانش نیست 🥲🥲
لوسترخونه عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 447 با یه اقایی توی اینستا اشنا شدم که طراح سایت و.. بودن و توی دورشون شرکت کردم فک کنم چیزی حدود_۲_۳ ... اون آقا هنوزم تدریس میکنن؟ این چهارمین کاربریمه از سال ۱۳۹۲ کاربری هام : آویشنا۲.،بوی خاک باران خورده ، خورشیدزرد
misskimiy مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 115 اون آقا هنوزم تدریس میکنن؟ قبلا ک اره الان پیجشونو ندارم ولی فکر کنم چند تا پروژه بزرگ گرفتن دیگه تدریس نمیکنن...البته موقع ما هم خیلی اذیت شدیم کار داشتن ماهی یه جلسه ب زور تدریس میکردن