2777
2789
عنوان

سایت

52 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها

من ی سایتی رو طراحی کردم و الان مجبورم ک بفروشمش  حتی ی قیمت خیلییی کمی...

ولی خب نمیدونم باید کجا بگم...

ممنون میشم اگه ممکنه به کسی معرفی کنید...

یه درصدیش رو(حداقل ۴۰۰_۵۰۰تومن) رو میدم به کسی ک یکیو بهم معرفی کنه

❤🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمتش بین ۱۰ تا ۵۰ میلیونه ولی من کنکور دارم الان پولشو لازم دارم در حد ۶_۷تومن://

اینجا بهت کمک نمیکنن باید جای دیگه بگردی و بفروشی عزیزم موفق باشی

أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیم بسم الله الرحمن الرحیم               

عزیزم منم واقعا اگه بهم جواب بدی ممنون میشم 

من دخترم ۱۴ سالشه و خیلی علاقه داره   از کجا یاد بگیره و چقدر هزینه داره  کلاساش 

این چهارمین کاربریمه  از سال ۱۳۹۲   کاربری هام : آویشنا۲.،بوی خاک باران خورده ، خورشیدزرد      
اینجا بهت کمک نمیکنن باید جای دیگه بگردی و بفروشی عزیزم موفق باشی

والا منم موندم کجا بگم:/

هیچ جایی ب ذهنم نرسید دیگه گفتم بیام اینجا شاید...

البته یادمه قبلا فقط جای حرفای خاله زنکی بود 🥲

والا منم موندم کجا بگم:/ هیچ جایی ب ذهنم نرسید دیگه گفتم بیام اینجا شاید... البته یادمه قبلا فقط ج ...

اینستاگرام  

این چهارمین کاربریمه  از سال ۱۳۹۲   کاربری هام : آویشنا۲.،بوی خاک باران خورده ، خورشیدزرد      
و به نظرم برو توی پیچ اینستا  که  ربط داره    و بگو همین درصدم میدم قشنگ تبلیغ م ...

والا من پیجی رو نمیشناسم و کلاسامم شروع شدن نمیتونم وقت بذارم...

واسه همین🥲🥲

والا منم موندم کجا بگم:/ هیچ جایی ب ذهنم نرسید دیگه گفتم بیام اینجا شاید... البته یادمه قبلا فقط ج ...

دقیقا الانم جای این حرفاست جای علم و دانش نیست

أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیم بسم الله الرحمن الرحیم               
عزیزم منم واقعا اگه بهم جواب بدی ممنون میشم  من دخترم ۱۴ سالشه و خیلی علاقه داره   ا ...

با یه اقایی توی اینستا اشنا شدم که طراح سایت و‌.. بودن و توی دورشون شرکت کردم

فک کنم چیزی حدود_۲_۳ میلیون هزینه کلاساش باشه

ولی خب صفر تا صدشو یاد نمیگیری کلیاتش رو ک یاد گرفتم بقیش رو از اینترنت راجب هر قسمتیش سرچ کردم و حالا فیلم هاشو دیدم و راجبشون خوندم

با یه اقایی توی اینستا اشنا شدم که طراح سایت و‌.. بودن و توی دورشون شرکت کردم فک کنم چیزی حدود_۲_۳ ...

اون آقا هنوزم تدریس میکنن؟

اون آقا هنوزم تدریس میکنن؟

قبلا ک اره الان پیجشونو ندارم ولی فکر کنم چند تا پروژه بزرگ گرفتن دیگه تدریس نمیکنن...

البته موقع ما هم خیلی اذیت شدیم کار داشتن ماهی یه جلسه ب زور تدریس میکردن