2777
2789
عنوان

فولیکول کوچک

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 64 پست
عزیزم چند وقت مصرف کردی که باردار شدی؟ عسل و سیاهدونه گرمی هستن؟ برای منی که دختر میخوام خوب نیست نه ...

ولا بچه منم دختر شد البته من بخاطر تعیین جنسیت نخوردم

۴ماه خوردم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
سلام عزیزم. برای پسرت متاسفم شدم🥺 منم دخترمو تو بیست روزگی از دست دادم و داغونم. برای شما کی بدنیا ...

سلام عزیزم... خدا بهت صبر و ارامش بده شکا دردت سنگین تره. من اسفند ولادت امام علی زایمان کردم. وفات حضرت زینب هم پسرم فوت کرد. مشکل قلبی داشت که تو بارداری معلوم نشد... 

همه سونو و ازمایشاتم نرمال بود. یه درصدم فکر نمیکردم این بلا سرم بیاد... 

شما چرا فرشته اتو از دست دادی؟ 

منم اقدام. سه دوره سونو هم دادم فولیکول خوب هم داشتم اما نشد. شنبه مجدد میرم سونو... خیلی خسته ام از انتظار و تنهایی 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم... خدا بهت صبر و ارامش بده شکا دردت سنگین تره. من اسفند ولادت امام علی زایمان کردم. وفات ...

الهی بگردم😭😭😭 درد مشترک داریم پس. دخترم بدنیا اومد عفونت ریه داشت. بستری و شد و با اون حجم از انتی بیوتیک بدن کوچولوش طاقت نیاورد. 

اخرم مشکل اصلی پیدا نشد. منم توکل به خدا کردم و تو اقدامم

الهی بگردم😭😭😭 درد مشترک داریم پس. دخترم بدنیا اومد عفونت ریه داشت. بستری و شد و با اون حجم از انت ...

سلام عزیزم. متاسفم ان شاءالله که به زودی زود باردار بشی و اینبار نفستو سالم بغل کنی.عزیزم من سوره مریم میخونم... به نیت شما هم میخونم. ان شاءالله که غم این درد به زودی زود با بی بی چک مثبت و بعد هم با زایمان عالی و بغل کردن جان دلت فراموش بشه

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.