2777
2789
عنوان

فولیکول کوچک

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 64 پست
عزیزم والا بمن گفت نرمالش ۱۸ عه برای بارور شدن ..فک کنم چون بزرگه اینجور میشی ..نشدن کیست؟؟

هر دکتری یه چیز میگه. دکتر سونوم میگفت 23 عالیه... دکتر خودم گفت نه بزرگه... کیست نه. 

یه دوره 20 و 23 و 25 داشتم و باردار شدم. نمیدونم با کدومشون باردار شدم... اما متاسفانه پسرم سه روز بیشتر عمر نکرد... دوباره منتظر شدم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ایراد از جای دیگس و الا فولیکولات سایزشون خوبه

نمیدونم والله... ازمایش شوهرمم نرماله... 

توروخدا دعام کنید

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم والله... ازمایش شوهرمم نرماله...  توروخدا دعام کنید

عزیزم برات دعا کردمـ...خدا ایشالا دامنتو زودی سبز میکنه...اصلا نگران نباش

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
عکس رنگی انداختی

نه عکس نرفتم. 

حدود شش ماهه زایمان کردم... متاسفانه پسرم عمرش به دنیا نبود و دوباره منتظر شدم

عزیزم برات دعا کردمـ...خدا ایشالا دامنتو زودی سبز میکنه...اصلا نگران نباش

ممنونم

خدا خیرت بده

شما هم ان شاءالله یه بارداری سالمی رو تجربه کنی و نفستو به دل خوش بزرگ کنی

دوست عزیز من با فولی۶ و۷باردار شدم 

برای خدا غیر ممکن وجود نداره 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
نه عکس نرفتم.  حدود شش ماهه زایمان کردم... متاسفانه پسرم عمرش به دنیا نبود و دوباره منتظر شدم

عزیزم خدا بهت صبر بده مطمین باش بچت الان بهترین جای ممکنه شما هم یبار باردار شدی بازم می شی نگران نباش 

دوست عزیز من با فولی۶ و۷باردار شدم  برای خدا غیر ممکن وجود نداره

قربون خدا برم که تا نخاد برگی از درخت نمیفته.....خدا حفظش کنه عزیزم

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
قربون خدا برم که تا نخاد برگی از درخت نمیفته.....خدا حفظش کنه عزیزم

ممنونم فدات 

عسل وسیاهدونه خودت وهمسرت بخورین صبح وعصر 

من رفتم سونو بهم گفت فولی خیلی ریز وکم هست دوتا 

باردار نمیشی ولی به لطف خدا شدم انشاءالله خدااولاد سالم وصالح بهت بده

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
هر دکتری یه چیز میگه. دکتر سونوم میگفت 23 عالیه... دکتر خودم گفت نه بزرگه... کیست نه.  یه دوره ...

توکل کن خدا هرموقع موقعش باشع به نینی میزاره توی دلت .من از چله حدیث کسا جواب کردم ..متاسفم برای فرزندت خدا کمکت کنه دوست من😓

🖤🥀۱۴۰۴🖤🥀💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم

هر دکتری یه چیز میگه. دکتر سونوم میگفت 23 عالیه... دکتر خودم گفت نه بزرگه... کیست نه.  یه دوره ...

سلام عزیزم. برای پسرت متاسفم شدم🥺 منم دخترمو تو بیست روزگی از دست دادم و داغونم. برای شما کی بدنیا اومد و علت فوتش چی بود؟ 

من الان تو اقدامم ولی فولیکولام کوچیکن. فعلا فقط متفورمین میخورم. 

ممنونم فدات  عسل وسیاهدونه خودت وهمسرت بخورین صبح وعصر  من رفتم سونو بهم گفت فولی خیلی ر ...

عزیزم چند وقت مصرف کردی که باردار شدی؟ عسل و سیاهدونه گرمی هستن؟ برای منی که دختر میخوام خوب نیست نه؟