بچه ها امروز رفتم سونو دادم احساس میکنم کوچیکن فولیام...باید چند باشه.......راه حلی تجربه ای دارین
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
عزیزم والا بمن گفت نرمالش ۱۸ عه برای بارور شدن ..فک کنم چون بزرگه اینجور میشی ..نشدن کیست؟؟
هر دکتری یه چیز میگه. دکتر سونوم میگفت 23 عالیه... دکتر خودم گفت نه بزرگه... کیست نه.
یه دوره 20 و 23 و 25 داشتم و باردار شدم. نمیدونم با کدومشون باردار شدم... اما متاسفانه پسرم سه روز بیشتر عمر نکرد... دوباره منتظر شدم
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
حدود شش ماهه زایمان کردم... متاسفانه پسرم عمرش به دنیا نبود و دوباره منتظر شدم
شما هم ان شاءالله یه بارداری سالمی رو تجربه کنی و نفستو به دل خوش بزرگ کنی
خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی
دوست عزیز من با فولی۶ و۷باردار شدم برای خدا غیر ممکن وجود نداره
قربون خدا برم که تا نخاد برگی از درخت نمیفته.....خدا حفظش کنه عزیزم
قربون خدا برم که تا نخاد برگی از درخت نمیفته.....خدا حفظش کنه عزیزم
ممنونم فدات
عسل وسیاهدونه خودت وهمسرت بخورین صبح وعصر
من رفتم سونو بهم گفت فولی خیلی ریز وکم هست دوتا
باردار نمیشی ولی به لطف خدا شدم انشاءالله خدااولاد سالم وصالح بهت بده
خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی
هر دکتری یه چیز میگه. دکتر سونوم میگفت 23 عالیه... دکتر خودم گفت نه بزرگه... کیست نه. یه دوره ...
توکل کن خدا هرموقع موقعش باشع به نینی میزاره توی دلت .من از چله حدیث کسا جواب کردم ..متاسفم برای فرزندت خدا کمکت کنه دوست من😓
🖤🥀۱۴۰۴🖤🥀💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم