2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره الان بیمارستانا خیلی خطرناکه تو خونه بهشون برسید انشالله بلا دور باشه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

ان شا.... ک زودتری خوبشن 

تامیشه بهش مایعات گرم بده دمنوش اویشن پونه زنجبیل اینچیزا مبگن‌بلدرچینم سوپش خوبه 

میشه علائمشونو بگی چیاس؟

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو   مگه من کیم!؟؟....
عزيزم منم امروز تست دادم مثبت شد ميشه بگيد چه درماني كرد خواهرتون كه خوب شد؟؟

سرم و امپول داد دکتر بهش تو خونه میومدن تزریق میکردن براش قرص و اینام داد میخای زنگ بزنم اسم دارو رو بپرسم 🤔🤔🤔شربتای مخصوص داد اگه بخای اسمشو میگم بگه برلت بفرستم

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
ان شا.... ک زودتری خوبشن  تامیشه بهش مایعات گرم بده دمنوش اویشن پونه زنجبیل اینچیزا مبگن‌بلدرچ ...

علائم روزای اول بدن درد و بیخابی الانم فقط بی حاله 

امیدوارم زودتر خوب بشه بهم امید دادین واقعا 

اگر بپرسي كه يه دنيا ممنون ميشم امروز كلي گريه كردم خيلي ميترسم😢

باشه عزیزم یه لحظه صبر کن الان برمیگردم براش زنگ بزنم

آره الان بیمارستانا خیلی خطرناکه تو خونه بهشون برسید انشالله بلا دور باشه

اناتا برگشته...ناراحت شدم تاپیکشو دیدم

دیدی

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

خواهرم اینا رو استفاده کرد هم خودش هم همسرش تو خونه خواهرم سی درصد ریه اش در گیر بود خدا رو شکر خوب شد ولی درد و سرفه رو داشت چند روز نه اینکه جا به جا خوب شه باید دوره رو بگذرونید انشاالله به زود زود بهبودی کامل و بدست میارید❤