2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اناتا برگشته...ناراحت شدم تاپیکشو دیدم دیدی

نه برنگشته کههه 

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
خواهرم اینا رو استفاده کرد هم خودش هم همسرش تو خونه خواهرم سی درصد ریه اش در گیر بود خدا رو شکر خوب ...

خداروشکر ک خوب شدن ان شا... همه سالم و سلامت از شر این گرونا خلاص بشیم مرسی ازت 

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو   مگه من کیم!؟؟....
بله عزیزم من ۴۰ درصد درگیری داشتم  حتما ببرید دکتر که بهتون دارو بدن  من یه دوره ۳۰ هایی ...

خداروشکر ک خوب شدین میشه بیشترتوضیح بدین از مراقبتاتون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7039387/آناتا-واقعا-مادرش-مرده

🥺😔واقعا متاسفم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
خداروشکر ک خوب شدین میشه بیشترتوضیح بدین از مراقبتاتون 

عزیزم دارو های کرونا بیشتر قرص های تقویتی هستش این قرصی که من گفتم فقط قرص خاصش بود 

البته من یه دوره قبلش ازیترومایسین هم مصرف کردم که خوب نشدم بعد فابیپراویر داد بهم 

بخور نعنا خیلی خوب بود و مایعات هم خیلی مصرف میکردم 

غذا های مقوی مثل عصاره گوشت و سوپ خیلی مصرف می کردم 

و استراحت و خواب کافی هم داشتم چند دوره سرم هم مصرف کردم

ناراحت شدم

منمممم

عزیزم دارو های کرونا بیشتر قرص های تقویتی هستش این قرصی که من گفتم فقط قرص خاصش بود  البته من ...

مرسی گلم .اخه شنیدم میگن قرص تقویتی نخورید و امپول تقویتی نزنید چون کرونا قوی میشه توبدن بالاخره چ کنیم

مرسی گلم .اخه شنیدم میگن قرص تقویتی نخورید و امپول تقویتی نزنید چون کرونا قوی میشه توبدن بالاخره چ ک ...

والا قرص های تقویتی رو دکتر داد 

فکر نمی کنم این حرف خیلی پشتوانه علمی داشته باشه😊🌱