2777
2789
عنوان

پدرشوهرم پول نمیده به شوهرم 😑

573 بازدید | 18 پست

پدرشوهرم پول خود شوهرمو نمیده بهش 😥 

من مهریه مو گذاشته بودم اجرا ولی پولش توش نبود فقط ۳ تومن پدرشوهرم پول شوهرمو نداده بود بهش الان شوهرم میره دعوا که پولشو بدن پدرشوهرم میگه برو خداتو شکر کن من نبودم الان زنت پولاتو برنداشته بود رید...ه بود دهنت طلاقشم گرفته بود 😔 

حالا برمیداشتمم حقم بود چون زندان بود به خاطر مواد😢😭 

الان یه کارت داده دستش ۲ تومن توش پول هست هر چی کارت میکشه اس ام اس میره گوشی پدرشوهرم دو روز پیش زنگ زده میگه مگه من رو گنج نشستم هی کارت میکشی 😏

خدا بهت صبر بده با این خانواده 🔪

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد

خاک تو سر مادرشوهرم شوهرم از زندان زنگ زدنی بهش گفتن ماشینو هر جا میگی ببریم توقیفش کردن زنت میاد برمیداره میبره ...

شوهرمم گفته برنمیداره اگه هم اومد بدین ببره من اونو بدبختش کردم دیگه

دارم دق میکنم دیگه هنوز مهریه م اجراس شوهرم کاری نداره اونا هی میگن نمیخواد زندگی کنه و فلان 

خدا لعنتشون کنه

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
کارت به کارت کن حساب خودت

اوووووف شوهرم ۲ ماه زندان بود ۲ تومن زده به من الان میگه با پول من رفته شکایت کرده از پول شوهرم زده بود ها  یه کی نیس بگه حقمه اخه نفقه منه 

دارم دق میکنم دیگه هنوز مهریه م اجراس شوهرم کاری نداره اونا هی میگن نمیخواد زندگی کنه و فلان 

چرا مهریه ات هنوز اجراست ؟ مگه نمیخوای زندگی کنی ؟ سر چی مهریه اجرا گذاشتی ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام