2777
2789
آره فیلماشون معمولا ترسناکه ولی قشنگن من با اینکه خیلی میترسم ولی دیدم اکثرشو نمیشه از فیلماشون گذشت ...

اره مث همین کانجرینگ ۲ من ی بار دیدم ترسم ریخت همش دارم میبینم خیلی قشنگههه

من تو عمرم سه تا فیلم ترسناک دیدم بعدش تا چند وقت نتونستم بخوابم به غلط کردن افتادم دیگه هم از این غ ...

منم همینم تا چند ماه شبا نمی تونم بخوابم ولی آدمم نمیشم تا ترسم کم میشه میرم سراغ فیلم بعدی و این چرخه همچنان ادامه داره 😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم تا چند ماه شبا نمی تونم بخوابم ولی آدمم نمیشم تا ترسم کم میشه میرم سراغ فیلم بعدی و این چر ...

آفرین به شهامتت

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
اره مث همین کانجرینگ ۲ من ی بار دیدم ترسم ریخت همش دارم میبینم خیلی قشنگههه

من اون و ندیدم آخه قبلش فیلم راهبه رو دیده بودم سر‌ اون یه جورایی زندگیم مختل شد 😂😂

واسه همین دیگه احضار ۲ رو ندیدم ولی تمام سری های آنابل و احضار ۱ رو دیدم  چند هفته پیشم وحشت در آمیتی ویل و دیدم اونم مربوط به پرونده اد و لورن هست ولی خیلی ترسناک نبود 

من اون و ندیدم آخه قبلش فیلم راهبه رو دیده بودم سر،اون یه جورایی زندگیم مختل شد 😂😂 واسه همین دیگه ...

اوه اوه من جرات نمیکنم راهبه رو ببینم اصلا هم ندیدما اما از اسمش میترسم😂😂 کانجرینگ هم شبیه راهبه است یعنی اون جنه ک اسمش راهبه اس

حالا تعریف کن بگو راهبه چجوریه 😂😂😂😂

اوه اوه من جرات نمیکنم راهبه رو ببینم اصلا هم ندیدما اما از اسمش میترسم😂😂 کانجرینگ هم شبیه راهبه ا ...

راهبه خیلیییییی قشنگه اما به شدت ترسناک

اون شخصیت والک که تو احضار بود و یادته کلا همونه

تعریف کنم حال نمیده باید ببینی من تا سه ماه شبا نمیتونستم بخوابم اصلا همه چی یه طرف والک یه طرف حرفم نمیزنه بیشتر ترسناک میشه

کل داستانم توی یه کلیسای تسخیر شدس که یه دختری که تحت تعلیم هست برای راهبه شدن با یه کشیش میرن یه کلیسایی که یه راهبه خودکشی کرده چون والک میخواست تسخیرش کنه اونم خودشو کشت تا تسخیر نشه اونام میرن ببینن قضیه چیه 

بقیشو خودت ببین 😁😁

راهبه خیلیییییی قشنگه اما به شدت ترسناک اون شخصیت والک که تو احضار بود و یادته کلا همونه تعریف کنم ...

جرات نمیکنم که ببینم😬😬😬🤣🤣🤣🤣من بیشتر از تو ترسو ام همین آنابل ۲ جرأت ندارم هیمنجوریش تو ررروز هم ببینم😁😁😁🤣🤣🤣