2777
2789
عنوان

وای خدایاااا ماهم اون رسم رو داریم

717 بازدید | 44 پست

دیروز حرف های مامانم و خاله ام رو شنیدم که ما هم دستمال سفید رسمش رو داریم       

منصرف شدم از ازدواج کردن  

یعنی چی اخه خیلی بدم میاد از این رسما  

لطفا یه صلوات برام بفرستید

💔

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فک میکردم نداریم روز عقدم فهمیدم داریم 

البته من خونریزیم نداشتم 

رسم مسخره

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

حالا چرا پشیمون شدی 😂😂

بِــه نَظَـــرِ ☜مَــــنْ☞↺عِـــشق ↻⇦یـــا وُجــــود نَـــدارِه⇨یـــا⇠≅ اَپلیــــکِیشِـــنِشْ≅ ⇢رو مَــــنْ نَـصب نِـمیــشِه✘✘✘.پروفایلم کپی نشه.