2777
2789

فک‌کنم ام یجیب خوب باشه

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

روایت شده است که در زمان حضرت *محمد* (ص) بیماری وسیعی همه مکانها را فرا گرفت و قبل از اینکه را کند تعداد کثیری تلف شدند

این ماجرا برای رسول خدا حضرت *محمد* (ص) تعریف شد
حضرت فوری سجده کردند و گفتند
پروردگارا اگر امت من به مرض مبتلا شد راه چاره چیست؟
 *جبرئیل* (ع) نازل شد و عرض کرد
یا رسول الله خداوند تو را سلام می‌رساند و فرمود

اگر امت تو در عمر خود یکبار این دعا را بخواند خداوند او و اهل بیت او را از کلیه در امان می‌دارد. 

دعا این است👇🏼

*بسم الله الرحمن الرحيم* 

اللهم اني أسئلك بأسمائك
يا مؤمن
يا مُهَيمن
يا عزيز
خلصنا من کل امراض
يا الله يا الله يا الله
الامان الامان الامان
يا خالق
يا رازق
يا دائم
خلصنا من کل امراض

ياالله يا الله ياالله
الامان الامان الامان
يا جبار
يا غفار
يا ستار
خلصنا من کل امراض
يا الله يا الله يا الله
الامان الامان الامان
يا ذا النعمة السابقه
يا ذا الكرامة الظاهره
يا ذا الحجة الناطقه
خلصنا من کل امراض
يا الله يا الله يا الله
الامان الامان الامان
يا مالك لايُرام
يا عزيز لايُضام
يا قائم لاينام
خلصنا من کل امراض
يا الله يا الله يا الله
الامان الامان الامان
يا دائم لا يزول
يا عالم لاينسى
خلصنا من کل امراض
يا الله يا الله يا الله
الامان الامان الامان
يا باقي لا يفنى
يا حى لا يموت
يا صمد لا يطعم
يا غني لا يفتقر
خلصنا من کل امراض
يا الله يا الله يا الله
الامان الامان الامان
يا ارحم من كل رحيم
يا اعلم من كل عليم
يا احكم من كل حكيم
يا اقدم من كل قديم
خلصنا من کل امراض
يا الله يا الله يا الله
الامان الامان الامان
يا اعظم من كل عظيم
يا اكرم من كل كريم
خلصنا من کل امراض
يا الله يا الله يا الله
الامان الامان الامان
يا من هو في سلطانه غني
يا من هو في ذاته قديم
يا من هو في علمه محيط
يا من هو في عزه لطيف
خلصنا من کل امراض
يا الله يا الله يا الله
الامان الامان الامان
يا من هو في لطفه شريف
يا من هو في مُلكه غني
خلصنا من کل امراض
يا الله يا الله يا الله
الامان الامان الامان
يا من اليه يهرب العاصون
يا من عليه يتوكل المتوكلون
يا من اليه يرغَب الراغبون
يا من اليه يلتجىء الملتجئون
يا من اليه يفزع المذنبون
خلصنا من کل امراض
يا الله يا الله يا الله
الامان الامان الامان
و اسئلك باسمائك
يا عالم
يا قائم
يا حاكم
يا قاسم
يا عفُوٌ
يا غفورٌ
يا شكور
يا صبور
يا ودود
يا رئوف
يا غيور
يا قيوم
يا سميع
يا سريع
يا رفيع
يا شفيع
يا بديع
يا واسع
يا مقسط
يا حفيظ
يا مقيت
يا محيِي
يا مُميت
خلصنا من کل امراض
يا الله يا الله يا الله
اللهم صل على محمد و ال محمد
اللهم ارحم من نشر الدعاء و احفظه هو و عائلتَه و كل البشر. وکل امراض

لطفاً این دعای مخصوص را
در همه گروها به دوستان بفرستید تا این بیماری ریشه کن بشه ان‌شاءالله

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صلوات هدیه کن ب اماما ب نیت سلامتی طرف

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

نمی دونم ولی من به نیعت شفای مریضت صلوات می فرستم 

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  

به نیت مریضتون ۱۰۰ تا صلوات هدیه به امام حسین میکنم 

انشالله به حق مریض کربلا حالشون خوب شه

التماس دعا واسم دعا کنین که مشکلاتم زود حل شه

من حسابم ز ، همه مرُدم این شهر جداست   من امیدم به خدا بعد خدا،هم به خداست

سلام آبجی جونم ان شاء الله شفای عاجل بگیره... صلوات نذر کن 124000 مرتبه کم کم  بخون 

زیارت عاشورا بخون...روضه نذر کن 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave