تقریبا دوساله که عقد کردیم و هنوز خونه ی خودمون نرفتیم قبل عقد خودش و خانوادش خیلی بهم قول دادن و منم رو حساب حرفاشون فکر میکردم ایندم با این اقا خیلی خوبه...اما متاسفانه زیر تمام حرفاشون زدن نه کادویی بهم دادن نه هیچی..قبل عقد با همسرم مطرح کردم که خونه ی مستقل و عروسی میخوام اما حالا زده زیر تمام حرفاش..همسرم درامدش خیلی خوبه اما خانوادش دوست ندارن هزارتومن برای من خرج کنه.و همه ی دارایی شوهر من به نام خانوادشه دوتا ماشین داره که به نام خودش نیست و پولاشو مامانش براش پس انداز میکنه در حقیقت من تو اون زندگی هیچ حقی ندارم بماند که چقدر از خانوادش کنایه شنیدم و خود همسرم بارها به خودم و خانوادم توهین کرد اما به خاطر زندگیم سکوت کردم...مادرم عمل داشت منم دو شب بیمارستان پیشش بودم نه اومد ازم سری بزنه نه هیچی... فقط با مادرش اومد خونمون ده دقیقه نشست رفت....و الانم دوهفتس قهر کرده رفته
من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
اگه شرایط جدایی داری اقدام کن ولی من بودم عجله نمیکردم
خونوادت چرا هیچی نمیگن بسپرش به اونا
ترجمه آیة الکرسی خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مىگيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مىداند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمىيابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
همسرت مستقل نیست و اختیارش دست خانوادشه این خیلی بده در آینده برات چون حرفت جلو نمیره و اون طرف خانوادشه،منم یکساله عقدم خانواده همسرم هیچ خرجی برام نکردن نه کادویی نه چیزی خیلی خسیسن،ولی آقام ازم حساب میبره طرف منه حتی خانوادش عروسی گفتن نمیگیرن بخاطر کرونا البته بهونشون بود،ولی من از همسرم خواستم که بگیره اونم قبول کرد ،البته الان که شرایط نیست گذاشتیم برای بعد
ولی دیگه امیدی به ادامه دادن ندارم وحسی هم بهش ندارم دیگه
من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
سخته نمیدونم اگه شرایط جدایی داری اقدام کن ولی من بودم عجله نمیکردم خونوادت چرا هیچی ن ...
من همش سکوت کردم که شاید بهترشه اما نمیشه
همسرم میگه طلاتو بفروش برم زمین بخرم میگم خب یه چیزی باید بزنی به نامم میگه میخوام بزنم به نام مادرم😔
من موندم خانواده های اینجوری چرا پسرشونو داماد میکنن؟ خوب زنیکه ور دل خودت نگاه دار شب ب شبم ب بچت ش ...
دقیقااااا
به خانوادت بگو صحبت کنن ،خودت باهاش صحبت کن تکلیف خودتو روشن کن باهاش،زندگی مشترک که الکی نیست دوروز ...
صحبت فایده ای نداره خیلی باهاش حرف زدم و دراخر بهم میگه تو کار نداشته باش به این چیزا