2777
2789

دوستان من  مدتی کلاس رفتم حالا دیگه قابلیت ادامه دادنشو ندارم میخوام خودم تو خونه بخونم توی آموزشگاه کتاب های امریکن رو تا 4 خوندم البته قبلا بچه بودم کلاس رفتم کتاب های دیگه رو هم خوندم سطح زبانم بد نیست متوسطه... 

میخواستم بدونم چه کتابایی بخونم اگه خودم شروع کنم چقدر طول میکشه زبانم روون شه و بتونم آیلتس بگیرم

امریکن تا چهار خوندی سطحت خیلی بالاست که

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدشم آره میشه،همون سبک امریکن خیلی خوبه،اما کند پیش میری

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜

سعی کن تنها نخونی. یادگیری زبان با چند نفر خیلی بهتره هم رقابت ایجاد میشه هم هرکس اطلاعات خودشو اشتراک میزاره معلوماتتون بیشتر میشه.

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
چون آنلاین کلاس رفتم بخشی شو ضعیفم یه مقدار

بازم خیلی خوبه

من خیلی سال پیش کلاس رفتم اخرین کتابی که خوندم interchange3 بود. دوست دارم یاداوری بشه و بیشتر یادبگیرم. اگر گروه زدی منم هستم

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....