2777
2789
۵دقیقه خوبه  من دو سال پیش لاغر  کردم  روزی سه ساعت ورزش بود

نه عزیزم روزی سه ساعت با این رژیم سخت که من فسیل میشم

کاربری قدیمی هستم چند بار تعلیق شدم متاسفانه و نمیدونم چرا😐😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی سنگینه خصوصا که مجبورم دو نوع غذا درست کنم غذای شوهرم و با حسرت نگاه میکنم😢😢😢

رفتم سرچ کردم گفته روزانه ۸۰۰کالری یاکمتر.. خب من همبن حالاشم باکالری شماری ۸۰۰ و کمتر از اون و یاگاهی یکم بیشتر از ۸۰۰ میخورم کالری روزانمم ۱۲۰۰

یا رب نظر توبر نگردد
فک کنم رژیم پروتین بود توش تخم مرغ آب پز ومرغ آبپز زیاد میتونستی بخوری  بزنی نت رژیم 9روزه پرو ...

چه خوب میزارم برای دور بعد رژیمم که دو ماه بعد میخوام بگیرم

رفتم سرچ کردم گفته روزانه ۸۰۰کالری یاکمتر.. خب من همبن حالاشم باکالری شماری ۸۰۰ و کمتر از اون و یاگا ...

نه من روز ۵۰۰ تا ۶۰۰ کالری میخورم از لیست هم کمتر میخوام ۱۰ کیلو لاغر کنم دعا کنید توروخدا😓😓😓😓

نه من روز ۵۰۰ تا ۶۰۰ کالری میخورم از لیست هم کمتر میخوام ۱۰ کیلو لاغر کنم دعا کنید توروخدا😓😓😓😓

منم بین۴۰۰نهایت۷۰۰میخورم مگر اینکه مهمان باشم و اینا ک برسه ب ۸۰۰و خورده ی. ولی هیچ رژیم خاصی رو پیروی نمیکنم فقط کالری شماری میکنم و گاهی پیاده روی نمیدونم دقیق چقدرکم کردم ولی بنظرم خوبه

یا رب نظر توبر نگردد
منم بین۴۰۰نهایت۷۰۰میخورم مگر اینکه مهمان باشم و اینا ک برسه ب ۸۰۰و خورده ی. ولی هیچ رژیم خاصی رو پیر ...

خوش بحالت که گول نمیخوری که ناخونک بزنی من ۱۰ پانزده روز بیشتر اینقدر پول میخورم که ممکنه چنگک بزنم اینقدر عاشق غذا خوردنم

خوش بحالت که گول نمیخوری که ناخونک بزنی من ۱۰ پانزده روز بیشتر اینقدر پول میخورم که ممکنه چنگک بزنم ...

اگ رژیم طولانی باشه هر ۱۴روز باید ی روز رژیم ازادباشه ک بدن استپ نکنه 

یا رب نظر توبر نگردد
اگ رژیم طولانی باشه هر ۱۴روز باید ی روز رژیم ازادباشه ک بدن استپ نکنه 

بعد ۱۴ روز که رژیمم تموم میشه دوماه استراحت داره بعد دوباره رژیم داره برای تجدید کم کردن وزن

رژیم کتو خوبه  گوشت و سبزیجات هر چقدر دلت بخواد میتونی بخوری  ولی برنج و نون و میوه این ...

برنامه طبیب رو ببین توی نت درمورد عوارض این رژیم میگه به مرور،بهترین رژیم کالری شماری هست همراه باورزش

لطفالایک نکنید،ممنون
منم هشتا هم کم کنم راضیم ولی بعدش یکی دو ماه استراحت میکنم دوباره یه هفت روز میگیرم که گارانتی شه

خوبه عزیزم موفق باشی

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️