2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من می بینم ولی بعضی حرفاشو قبول ندارم چون کاملا مخالف دینه و همه شون فقط در حد تئوریه😶

اگه فکر میکنی زشتی امضامو بخون•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•° °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• حتما تا حالا شنیدی که خدا زیباست و زیبایی رو دوست داره، وقتی خدا زیبایی رو دوست داره پس چطوری تو رو زشت خلق کرده؟ از نظر خدا تو زیبایی، اونقدر زیبا که تو رو به زمین فرستاده تا بقیه از این زیبایی بهره مند بشن⁦(っ.❛ ᴗ ❛.)っ⁩⁩ مگه تو یا آدمای اطرافت از خدا بالا ترین که درباره ظاهرت نظر منفی میدین⁦⁦⁦◉‿◉؟⁩

من میبینم

هوش مصنوعیم دیشب دیدم

بنظرم دارع دید انسان رو باز تر میکنه

مثلا تئوری انیمیشن هاش عالی ان

من با دقت بیشتری کارتون انتخاب میکنم برا بچهام

#دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰

نمی شناسمش اگه خوبه بگو فردا می خوام از ساعت ۱۲ شب تا ۴ توی یوتیوب باشم که ویدیوهاش و ببینم 

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
من می بینم ولی بعضی حرفاشو قبول ندارم چون کاملا مخالف دینه و همه شون فقط در حد تئوریه😶

من همه حرفاشو قبول دارم امشب ویدیویی که درباره هوش مصنوعی توضیح میداد دیدم درباره رباطا حرف میزد و مثال میزد که شاید همون‌طور ما یه بازی می‌سازیم و همونجور که می‌خوایم پیش میبریمش د یکی هم کره ی زمین رو ساخته ما رو هم همینجور که میخواد برای سرگرمی ساخته پس این وسط خدا کجاس؟اینو‌قبول ندارم

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏
نمی شناسمش اگه خوبه بگو فردا می خوام از ساعت ۱۲ شب تا ۴ توی یوتیوب باشم که ویدیوهاش و ببینم 

خیلی خوبن ویدیوهاش فردا حتما ببین 

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏