من همه حرفاشو قبول دارم امشب ویدیویی که درباره هوش مصنوعی توضیح میداد دیدم درباره رباطا حرف میزد و م ...
آره منم مثلا اینو قبول ندارم ولی اینکه یروزی رباتا زمینو تسخیر کنن با عقل جور درمیاد
و یه ویدیوش بود درباره جهان بعد از مرگ فکر کنم اگه دیده باشی اونجا دیدم بهش عوض شد چون کلا داشت زیر سوال می برد خدامون رو
اگه فکر میکنی زشتی امضامو بخون•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•° °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• حتما تا حالا شنیدی که خدا زیباست و زیبایی رو دوست داره، وقتی خدا زیبایی رو دوست داره پس چطوری تو رو زشت خلق کرده؟ از نظر خدا تو زیبایی، اونقدر زیبا که تو رو به زمین فرستاده تا بقیه از این زیبایی بهره مند بشن(っ.❛ ᴗ ❛.)っ مگه تو یا آدمای اطرافت از خدا بالا ترین که درباره ظاهرت نظر منفی میدین◉‿◉؟
منم قبول دارم درباره رباطا زندگی پس از مرگ روندیدم میترسم درباره ی رباطا چیزی میدونی؟توضیح میدی ا ...
راستش من تا نصفش دیدم بیشتر عذاب آور بود تا ترسناک اونجا علنا داره میگه خدایی نیست ولی اینکه ذهن رو وادار به فکر کردن میکنه دوست دارم
درباره رباطا هم در حد همون ویدیو تقریبا ولی هوش مصنوعی واقعا قدرتمند و البته ترسناکه
اگه فکر میکنی زشتی امضامو بخون•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•° °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• حتما تا حالا شنیدی که خدا زیباست و زیبایی رو دوست داره، وقتی خدا زیبایی رو دوست داره پس چطوری تو رو زشت خلق کرده؟ از نظر خدا تو زیبایی، اونقدر زیبا که تو رو به زمین فرستاده تا بقیه از این زیبایی بهره مند بشن(っ.❛ ᴗ ❛.)っ مگه تو یا آدمای اطرافت از خدا بالا ترین که درباره ظاهرت نظر منفی میدین◉‿◉؟
برام سوالع که هوش مصنوعی چیه رباط چطور حرف میزنه وووووو
تو همون یوتیوب سرچ کنی ویدیو های خوبی میاره برات کامل توضیح میدن