2777
2789
عنوان

درباره همسر درباره اقایون

1230 بازدید | 23 پست

بچها نمیدونم اینی ک میخوام بگم ب دردتون میخوره یا نه اما چون خیلی تایپیک درباره اقایون میبینم میخوام بگم

من خودمم مشاوره میرم 

مشاورم یکبار بهم گفت نصف زن و شوهرا بخاطر اینکه صمیمیت بینشون از بین رفته حس میکنن همو دوس ندارن گفت حرف زدن راه حلشه اینکه بشینن حرف بزنن اول نیم ساعت خانم حرف بزنه اقا گوش کنه و برعکس 

کار سختیم نیست

دوست دارم بیشتر از خوشیاتون ببینم😍

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

ما اجراش میکنیم

هرماهی یبار خیلی سبک میشی و احساس صمیمیت میکنی

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا انرژی مثبتت چند برابر به زندگیت برگرده⚘

میمیرم برات دیگ

آمین 

مرسی

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

عزیزم مردا نه گوش دارن برا شنیدن نه حوصله دارن برا حرف زدن

هروقتم گله کنیم از گرونی و بیماری و... اینا میگه

ما طلا نخواستیم محبت زبانی کفایت میکنه میگه یادم میره ، عزیزم مغرورن مغرور

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
ما اجراش میکنیم هرماهی یبار خیلی سبک میشی و احساس صمیمیت میکنی

😍😍😍

ما که خیلی حرف میزنیم

اونقدر که کف میکنیم  

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
درباره چی حرف بزنیم   منکه فقط درمورد بچه هس و پول خواستن

همینکه حرفی برای گفتن ندارین خوب نیست

حرف بزنین از هرچی 

فیلم و البوم عروسیتونو ببینین باهم 

قدم بزنین باهم و...

ما که خیلی حرف میزنیم اونقدر که کف میکنیم    

همیشه کف کنی😂😂😂

اره اسی حرف زدن خیلی خوبه تاثیر میزاره ماعقدیم اما گاهی پیش میاد بحث کنیم پشت گوشی همینکه شوهرم میاد ...

😍😍😍

عزیزم مردا نه گوش دارن برا شنیدن نه حوصله دارن برا حرف زدن هروقتم گله کنیم از گرونی و بیماری و... ا ...

بالاخره هرکس رگ خوابی داره