2777
2789

خیلی دلش میخواد با همسن های خودش بازی کنه صبح تا شب تو خونست خسته شده خیلی دلم برلش میسوزه شوهرمم حساسه حایی نمیبرش اگه ببره هم دلش همبازی میخواد امروز میگفت مامان حالم داغونه وقتی پیج این بازیگرا رو میبینم میرن خارج اینور اور بچه هاشون بازی میکنند دلم برای بچه های این سرزمین میسوزه خدا عاقبت به خیرشون کنع خدا نکنه یه نسل افسرده و گوشه گیر بشن😔

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

وقتی شبا میخوابه چهره ی معصومشو میبینم گریه میکنم دعا کنید این بیماری شرش از کل دنیا کم بشه

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه بچه حتما باید بره خارج😶😶😶😶

نه منظورم اینه تو خارج اصلا انگار کرونا نیست😑😐

وقتی شبا میخوابه چهره ی معصومشو میبینم گریه میکنم دعا کنید این بیماری شرش از کل دنیا کم بشه

مسشه بگم چه مشکلی دارن‌؟

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

الهی امین.همه ی بچه ها همینجور افسرده شدن.کرونا نبود نیشد ببریمشون پارک بازی کنن با هم سنای خودشون

یادش بخیررر

نره ؟

به خدا بایدم برند این مملکت دیگع به درد نمیخوره اونحا دارند زندگی میکنند😔

اره دختر منم خیلی دلش گرفته چرخ فلک رو دیده میگه مامان چه پنکه بزرگی فکرشو بکن نمیدونه او فان فاله ن ...

بمیرم الهی 😔😔😔

ماهاهم نسلمون سوخته ، منی که جوونم از خیلی چیزای تفریحی نمیتونم استفاده کنم ، حتی یه دوچرخه هم نمیتونم سوار شم ، دخترتون باز بچس خوبه اگرم می‌ره بیرون قشنگ با ماسک اینا بره بیرون بازی کنه