2789
عنوان

و شب سوم

136 بازدید | 15 پست

اینقد با باباش حرف زد ، راوی میگه یه مرتبه دیدم از موها شروع کرد هی نوازش می‌کرد .. همه جارو یکی یکی سوال می‌کرد: بابا ؛ موهات چرا سوخته؟!
(کوتاه کنم روضه رو) همچین که رسید به این لب‌ها گفت : بابا دیگه از این ‌نمیگذرم .. موهات سوخته بود حرف نزدم  ..پیشونیت شکسته بود حرف نزدم ...( نوشتن صورت هجده زخم کاری داشته) از همه گذشتم ، ولی از این نمیگذرم بابا ..

آخه همه‌ی این زخمایی که تو صورتت هست ، تو سرت هست من ندیدم ، نمیدونم کجا این زخما پیش اومده برات ..
اما بابا دیروز یه صحنه‌ای دیدم باور نمی‌کردم ، حالا فهمیدم چی شده .. حالا که من اونجا بودم این صحنه رو دیدم منم خودمو مثل تو میکنم (چی؟!) دیروز می‌دیدم چوب یزید بالا میره، دستای عمه‌م بالا می‌رفت ، چوب که پایین میومد قدم نمیرسید ببینم به کجا میخوره ..حالا فهمیدم اون نامرد با این لبهات چیکار کرده ...ای حسین

🖤🖤🖤🖤

همچین که از ناقه زمین افتاد گفت حالا بابام میاد بلندم میکنه از دور دید یه سیاهی داره میاد .. گفت حتما بابامه .. تا اومد جلو دید نه باباش نیست خدا لعنتش کنه دید زجرُ .. تا دید این دختر زیر لب داره میگه یا زهرا .. یا زهرا .. گفت حالا که میگی یا زهرا یه کاری باهات بکنم که مثل مادر بزرگت بشی که دیگه جلو من نام زهرا رو نبری ...آنچنان با چکمه به پهلویِ این دختر زد

🖤🖤🖤

هی بهش میگم میام میام میام
موهامو‌نکش میام میام میام
حرف بد میزدبابا بابا بابا
با لگد میزد بابا بابا بابا

السلام علیک یا رقیه بنت الحسین ع

🖤🖤🖤🖤

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🖤🖤🖤😭😭😭😭😭😭

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا حسین بابام نیستا مواظب داداشم باش ما امسال بابامون نیس دیگه مواظب خاهرامو مادرمو داداشم باش داداشم کوچیکخ بابام ندید قد کشیدنشو خدا چطور تونستی همچین کاری کنی

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
یا حسین بابام نیستا مواظب داداشم باش ما امسال بابامون نیس دیگه مواظب خاهرامو مادرمو داداشم باش داداش ...

سه ساله دختر كه كتك نداره
اون كه قباله فدك نداره
بچه دیگه سیلى زدن نداره
هلال ماه نیلى شدن نداره
جسم كوچیك لگد زدن نداره
گوش كوچیك پاره شدن نداره
موى پریشون كشیدن نداره
قد كوچولو خمیدن نداره
عترت طه تماشا نداره
خورشید عصمت كه حاشا نداره
زاده زهرا كه دیدن نداره
بچه یتیم كه خندیدن نداره
رقیه بودن‏كه نگاه نداره
یتیم شدن جرم و گناه نداره
بچه زدن تازیانه نمى‏خواد

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
قبول باشه 

حاجت روا بشید

قلبم آتیش گرفت  قلمت روان بنام مولا

متن من نیست عزیزم 

خیلی التماس دعا

سه ساله دختر كه كتك نداره اون كه قباله فدك نداره بچه دیگه سیلى زدن نداره هلال ماه نیلى شدن ندا ...

عالی

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

ممنون عزیزم....منم بنویسم؟؟؟؟

بیبی جان اونشب خودت دلمو حواله کردی که بگم به حضرت رقیه متوسل شو....گفتم نذرتون کنه......بیبی جان ابروی من که نیست....ابروی خودتونه........بیبی جان خجالت میکشم وقتی بهم میگه هنوز کارش درست نشده.....وقتی بازم بهم التماس دعا میگه....قربون دستای کـوچیکت بشم بیبی جان که گره های بزرگ رو باز میکنه.....بیبی جان نمیخوام قسمتون بدم........فدای پاهای کوچولوتون بشم....بحق داداش علی اصغرتون ناامیدش نکن.....بیبی حان من بهتون رو زدم.....من بهتون امید دارم بیبی.......ناامیدم نکن.....خجالت زده م نکن......من گفتم بیاد در خونه شما.......بیبی جان به دختر کوچولوش رحم کن

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....