atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 عنوان گرفتگی عضلات کشاله ران در بارداری ...؟ 150 بازدید | 2 پست سلام خانمهای باردار اول ماه هفتمم از اوایل بارداری عضلات پام میگرفتدکتر میگفت چیز طبیعیهولی امروز یجوری ران پام هردوطرف گرفته که به سختی بلندمیشم و به سختی ازین پهلو به اون پهلو میشمچیکارکنم؟ خطرناک نباشه؟ تجربه ای دارین ک دلیلش چیه؟؟ اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤ 1400/05/20 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1399parsa عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 6412 نگران نباش خودم که اینطوری نبودم ولی جاریم اینطور شد رفت دکتر دارو بهش دادن ممکنه کمبود کلسیم یا ویتامین دی داشته باشی خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 نگران نباش خودم که اینطوری نبودم ولی جاریم اینطور شد رفت دکتر دارو بهش دادن ممکنه کمبود کلسیم یا ویت ... ممنونمولی قرص کلسیم و ویتامین دی هرروز میخورم اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤