2777
2789

پدرم وقتی که ۱۸ سالش بود رتبه ۹۰۰ اورد تجربی 

الان ۴۹ سالشه تو حدس بزن سال چند 

میگفت ۹ ساعت میخوندم

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

پسر من تا اسفند روزی ۹ساعت مفید درس میخوند، بلد از اون روزی ۱۳ ساعت

تلگرام و اینستا رو پا کرده بود، واتساپ هم بخاطر این داشت که مدرسه نمی رفت باید با بچه ها و معلما ارتباط داشت

رتبه زیر دوهزار کشوری شد

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مهر که پیش دانشگاهی شروع شد منم شروع کردم به خوندن.روزی ۶ الی ۷ ساعت میخوندم.گوشیم هم بدون دوربین بود اصلا دست نمیزدم.از همون مهر ۳ تا درس که ضعیف بودم کلاس کنکور ثبت نام کردم اونارو+زبان

هر ۳ ماه هم آزمون آزمایشی داشتیم.ماه آخر کتابهارو بستم گذاشتم کنار فقط تست میزدم کلاسهامون هم دیگه تموم شده بود اساتید فقط تست کار میکردن.رتبم شد ۹۰۰۰. ولی از اونجایی که مشاور انتخاب رشتم خنگول بود گند زدم😑اون وسطها یه انتخابم بهم نمیخورد گفت وردار جاش یه چیز الکی بزن همون اولها قبولی.برمیدارن اصلا به وسطش نمیرسه.که اد زد و همون دانشگاه منو برداشت😑 نرفتم موندم واسه تکمیل ظرفیت‌ و دانشگاه غیر انتفاعی قبول شدم☹

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی