2789

آلرژی یا سرما خوردگی یا کرونا:/

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

کرونا دیگ

من نصف این علامتارد داشتم کرونا بود

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کرونا منو چی میگی مختار از زندان آزاد شده بود شبییه اون شدم چشم دماغو لبم باد کرده خارش دارم بدن درد 

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
انرژی هرسال این موقع ها دارم ولی اینجوری نس اصن  فقط ابریزش بینی و کیپ دماغه

نمیدونم والا

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

عزیزم کرونا هست اصلا حول نکن تا میتونی مایعات بخور اگه تا فردا بهتر نشدی حتما برو دکتر اصلا تست نده فرض رو بر کرونا بزار وخودتو قرنتینه کن اگه کرونا نداشته باشی بزی تست بدی تواون همه شلوغی حتما کرونا میگیری

اگه خدا نکرده علایمت تا ۵ یا۶ روز موند ویا بهش اضافه شد حتما سیتی بده

عزیزم کرونا هست اصلا حول نکن تا میتونی مایعات بخور اگه تا فردا بهتر نشدی حتما برو دکتر اصلا تست نده ...

من سردرد دارم قرص استامینوفن خوردم انقد میترسم کرونا باشه بچه کوچیک دارم لبم هم تب خال زده