2777
2789
فداتشم گلم  اختصاصیارو😁

خب نگا شیمی خیلی آسونه نسبت به نظام شما

ریاضی هم همینطور

زیستم خیلی چیزاس حذف شده کلا سبک تر شده 

فیزیک همونه 

اگه کمکی چیزی خواستی من هستم ولی خب باید بگیری کتابا رو بخونی خودتم میتونی از پسش بر بیای واقعا کاری نداره حای طی ۱ ماه بعد میتونی از سایت آلا برای ریاضی و فیزیکت کمک بگیری یه عالمه ویدیو رایگان داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا کم بیاری؟ خواستن توانستنه. به این فکر کن که این روزگار خیلیا ارشد دارن و نداشتن دیپلم زیاد خوب ن ...

اره بعضی وقتا حس میکنم  بعضیا  خودشونو ازم بالاتر میدونن  تیکه میندازن😒😞

چرا کم بیاری؟ خواستن توانستنه. به این فکر کن که این روزگار خیلیا ارشد دارن و نداشتن دیپلم زیاد خوب ن ...

ممنونم از  دلگرمیات  باید ی ی یا  علی  بگم  پاشم😍

خب نگا شیمی خیلی آسونه نسبت به نظام شما ریاضی هم همینطور زیستم خیلی چیزاس حذف شده کلا سبک تر شده&n ...

دلم میخواد تغییر رشته بدم عزیزم نظرت چیه   اخه  همیشه عاشق روانشناسی بودم

اخه خیلی وقته ک دیپلم گرفتم

آخه گفتی دیپلم درست نگرفتی برای همون گفتم برو مدرسه 

حالا که دیپلم داری برو دانشگاه شرکت کن اگه می خوای دولتی شرکت کنی باید کنکور بدی 

اگه میخوای آزاد یا غیرانتفاعی برای هنوز ثبت نامش تموم نشده برو کافی نت ثبت نام 

❤️
دلم میخواد تغییر رشته بدم عزیزم نظرت چیه   اخه  همیشه عاشق روانشناسی بودم

اگه حفظیاتت خوبه برو سمت علوم انسانی من خودم تو تجربی بهتر میتونم درس بخونم تا انسانی کلا الان روانشانسی بدون کنکور همه جا داره فرقی نمیکنه دیپلمت چی باشه