juliyaaa56 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 371 عنوان امروز قراره برا اولین بار باخاستگارم حرف بزنم 191 بازدید | 13 پست بنظرتون چه شرط و شروطی رو باید همین اول کاری گذاشت؟ممنون میشم راهنماییم کنین 1400/05/20 | 14:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
linda77 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 14848 هر چیزی که فکر میکنی بعدا میتونه مشکل ساز بشه از الان در موردش صحبت کنید آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.
سوشیانت20 عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 23263 جلسه اول شرط و شروط نمیخاد اشناشین با هم فعلا میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده
جیگرمامانمم عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 6950 تحصیل ، اشتغال ، محل سکونت میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س) السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
juliyaaa56 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 371 هر چیزی که فکر میکنی بعدا میتونه مشکل ساز بشه از الان در موردش صحبت کنید منم میخام همینارو شما باتجربیاتتون بگین بهم😁
juliyaaa56 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 371 جلسه اول شرط و شروط نمیخاد اشناشین با هم فعلا میخوام همین اول کاری بدونه که اگه نتونست قبول کنه دیگه بیشتر ازین کش ندیم
juliyaaa56 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 371 جلسه اول شرط نزار فرار میکنه شرایط پسر و خودت چیه؟ پسر تو روابط عمومیه آموزش پرورشهمنم کنکور دادم منتظر نتایجشم مستقله خونه نداره ولی ماشین دارهدور از خونوادشه خونوادش یه شهر دیگنپسره یه بار دیدتم عاشقم شده یه ماهه پیگیره
linda77 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 14848 منم میخام همینارو شما باتجربیاتتون بگین بهم😁 خب شرایط هر کسی فرق میکنه عزیز آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.
سارامن عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 878 نظرش رو بپرس مثلا بگو از زن زندگيت چه انتظاري داري در مورد ادامه تحصيل خودت بپرس بگو شايد يه شهر ديگه قبول شدم يا بگو دوست دارم شاغل باشم
juliyaaa56 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 371 نظرش رو بپرس مثلا بگو از زن زندگيت چه انتظاري داري در مورد ادامه تحصيل خودت بپرس بگو شايد يه شهر ديگ ... اره خودمم میخاستم بگم اینارودیگه چیییی بگم😁😁😁انقد استرس دارم ک خودم مغزم ارور میده
سوشیانت20 عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 23263 میخوام همین اول کاری بدونه که اگه نتونست قبول کنه دیگه بیشتر ازین کش ندیم غیر مستقیم بفهم ک شروطتو داره یا ن چون ممکنه فک کنه پررویی و هنوز هیچی نشده دور برداشتی میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده