مارگوت مدیر استارتر عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 863 عنوان مامانایی که بچشون دیر حرف زده 178 بازدید | 14 پست مامانا کسی بوده بچش تا دوسالگی فقط چند کلمه حرف زده باشه بعدش خوب شده باشه پسرم بیست ماهشه در حد چند کلمه فقط حرف میزنه ولی کامل کامل همه چیزو متوجه میشه باب اسفنجی:هر چی میکشم از سادگیمه پاتریک خوب ساده نباش راه راه باش 1400/05/20 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silaiiiinaz عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 3874 آره تا دوسالگی چندتا کلمه میگفت وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه
خااااااانم_با_اراده عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 3960 بچم ۴ سالشه و به تازگی داره جمله میگه اونم خیلی کلمات رو اشتباه میگه
مارگوت مدیر استارتر عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 863 آره تا دوسالگی چندتا کلمه میگفت الان چند سالشه؟کامل حرف میزنه گفتار درمانی بردینش؟ باب اسفنجی:هر چی میکشم از سادگیمه پاتریک خوب ساده نباش راه راه باش
silaiiiinaz عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 3874 الان چند سالشه؟کامل حرف میزنه گفتار درمانی بردینش؟ چند روز دیگه سه سالشه نه عزیزم فقط زیاد باهاش صحبت کن وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه
مارگوت مدیر استارتر عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 863 بچم ۴ سالشه و به تازگی داره جمله میگه اونم خیلی کلمات رو اشتباه میگه عزیزم گفتار درمانی بردید شما من خیلی نگرانم باب اسفنجی:هر چی میکشم از سادگیمه پاتریک خوب ساده نباش راه راه باش
silaiiiinaz عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 3874 الان چند سالشه؟کامل حرف میزنه گفتار درمانی بردینش؟ آره دیگه کامل حرف میزنه وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه
مارگوت مدیر استارتر عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 863 چند روز دیگه سه سالشه نه عزیزم فقط زیاد باهاش صحبت کن ممنونم عزیزم باب اسفنجی:هر چی میکشم از سادگیمه پاتریک خوب ساده نباش راه راه باش
مارگوت مدیر استارتر عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 863 آره دیگه کامل حرف میزنه خداروشکر عزیزم من نگران پسرم هستم باب اسفنجی:هر چی میکشم از سادگیمه پاتریک خوب ساده نباش راه راه باش
خااااااانم_با_اراده عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 3960 عزیزم گفتار درمانی بردید شما من خیلی نگرانم نه نبردم پسر منم تو دوسالگی یکی دو کلمه میگفت کلا دیر زبون باز کرد و الان که ۴ سالشه هنوز درست حرف نمیزنه ولی پیشرفتش خوب بوده شما تونستی ببر بچتو
silaiiiinaz عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 3874 خداروشکر عزیزم من نگران پسرم هستم نگران نباش انشاالله درست میشه وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه
مارگوت مدیر استارتر عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 863 نه نبردم پسر منم تو دوسالگی یکی دو کلمه میگفت کلا دیر زبون باز کرد و الان که ۴ سالشه هنوز درس ... پسر من ده کلمه فقط میگه باب اسفنجی:هر چی میکشم از سادگیمه پاتریک خوب ساده نباش راه راه باش
6875ahooooooo عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 15673 دخترم ۱۷ ماهشه همه چیز میفهمه اما هنوز بابا ماما دده ممه شکوفته نمیگه .بچه با بچه فرق داره عزیزم نگران نباش
dokhtarmardoom عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 11796 به بچت تخم کفتر وتخم بلدرچین بده بخوره.واقعا تاثیر داره.باهاش هم زیاد حرف بزن.ازش زیاد سوال کن
یسنا130 عضویت: 1393/11/01 تعداد پست: 11866 اگر از نظر درکی مشکلی نداره مشکلی نیست باز میشه زبونش... تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40 تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...