2777
2789
عنوان

تم تولد

1519 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من چند ماه دیگه تولد دخترامه اول بگم که خودمون 4 نفریم فقط🤣اما دوس دارم یه تم قشنگ داشته باشن عکس که میگیرم قشنگ باشه و شیک چون از الان میخوام یواش یواش بخرم یه سری وسایل شو میخوام ببینم چه نمی قشنگه پارسال یونیکورن بود 

رنگین‌کمان 

صورتی قرمز 

ماشا 

دختر توت فرنگی 

به نظرتون چی شیکه دخترام 4.5 ساله ان

نی نی بار لطفا کاربری مو برگردون ببخشید 💔💔کاربری ام یامهدی بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا ،دختر توت فرنگی دوست دارن

آره خودشون عاشق کارتون ماشا و دختر توت فرنگی ان اما بیشتر عشق ماشا دارن 24 ساعت میبینن

زنگ بزن بیان واست تزیین کنن ، تو دیوار زیاد اگهی زدن 

تزئیناتشون شیکه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
هر چی دخترات دوس دارن من السا و آنا زدم دخترم عاااشقشه 

خودشون که عاااااشق ماشا ان اما ماشا شیک نیس😁

آره خودشون عاشق کارتون ماشا و دختر توت فرنگی ان اما بیشتر عشق ماشا دارن 24 ساعت میبینن

وای اس دختر منم کراش زده رو ماشا سه سالشه من میخوام ماشا بزنم شهر ماهم تم نیست باید پرینت بگیرم 

خودشون که عاااااشق ماشا ان اما ماشا شیک نیس😁

آره ماشا شلخته اس🤣🤣

میگم من السا بود با یه لباس آبی بافت موهاش هم مثل السا زدم خودش خیلی دوس داشت قشنگ هم شد

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
وای اس دختر منم کراش زده رو ماشا سه سالشه من میخوام ماشا بزنم شهر ماهم تم نیست باید پرینت بگیرم  ...

به نظرت این کارتون ها ماشا بهتره یا دختر توت فرنگی 

آره ماشا شلخته اس🤣🤣 میگم من السا بود با یه لباس آبی بافت موهاش هم مثل السا زدم خودش خیلی دوس داشت ...

مامان مهربون😘😘