2777
2789
عنوان

تم تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 20 پست
دوتاش خوشگله ببین کدوم خیلی دوست دارن همونا بزن

فکر کنم باید دوتا کیک بگیرم یکی السا یکی توت فرنگی یه طرفو تم السا بزنم یه طرف توت فرنگی 

نی نی بار لطفا کاربری مو برگردون ببخشید 💔💔کاربری ام یامهدی بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم باید دوتا کیک بگیرم یکی السا یکی توت فرنگی یه طرفو تم السا بزنم یه طرف توت فرنگی 

همین کارا کن 

یه چیز بگم بخندی من از این ماشا بدم میاد بچه شلخته بی تربیت 

دخترم دستمال سراشا برمیداره از جلو گره نیکنه موهاشم نمیزاره ببندم اصلا چتری تو صورت میکه من مامان ماشا هستم دیگه فکن چه افتضاح کاری دارم خخخخخ

همین کارا کن  یه چیز بگم بخندی من از این ماشا بدم میاد بچه شلخته بی تربیت  دخترم دستمال ...

ای جانم دخترا کلا شیرینن❤️❤️منم دوتا ماشا دارم حتی حرفای ماشا رو میزنن میگم این کارو نکنید میگن خوب ما یه دختر کوچولواییم😁😁

نی نی بار لطفا کاربری مو برگردون ببخشید 💔💔کاربری ام یامهدی بود 

سلام دوستان وقت بخیر، امیداوریم سال خوبی رو پیش رو داشته باشید و همه آرزوهاتون خاطره بشن، ما با آتلیه مهناز اومدیم پیشتون... اگر در سال نو به دنبال یک استودیو درجه یک با خدمات و امتیاز های عالی هستید

1- میتونید از اکسسوری ها و لباس ها به شکل رایگان استفاده کنید ( هم لباس مادر و هم لباس کودک )

2- اگر برای نوروز یا هر مناسبت خاص دیگه ای اومدین پیش ما، میتوانید بدون هزینه اضافی از سایر دکور ها نیز استفاده کنی و عکسای خوشگل بگیری...

3- پذیرای کودکان، بزرگسال، زوج، خانواده و... هستیم و دیدار شما برای یک دنیا عشق همراه دارد...

عکاسی و کلیپ برای کودک، دندونی، تعیین جنسیت، بارداری، مناسبت هایی مثل عید نوروز، هالویین، یلدا، کریسمس، ولنتاین در فضای آتلیه و فضای باز و لاکچری هستیم...

میتونی عکاسی کودک مهناز رو سرچ کنی

09022259322