2777
2789
عنوان

من اجی ندارم شما اجی من میشید🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 77 پست
مرسی اجی مهربونم من درسم خیلی خوبه سال دهم هستم معدلمم ۲۰ هستش بله حق باشماست خانواده مهم تره شمارمم ...

افرین دخترقشنگم بفکردرس باش اون بیاد معدلتم میاد پایین حیف نیس درستوبخون پیشرفت کن

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
پس به راهت ادامه بده اگه واقعا دوست داره انشالله دو سه سال دیگه میاد خواستگاریت تا اونموقع فقط بچسب ...

چشم مرسی عزیز دلم ایشالله به هر چی میخوای برسی♥️

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین دخترقشنگم بفکردرس باش اون بیاد معدلتم میاد پایین حیف نیس درستوبخون پیشرفت کن

مرسی اجی عزیزم بله حق باشماست میچسبم به درسم اگه واقن منو بخواد مییاد خواستگاریم😍♥️

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
https://www.instagram.com/p/CSRG7UyinzG/?utm_medium=copy_link

🥺😥

عزیز دلم سنت کمه یه چن سال دیگه میری دانشگاه با کیسای بهتری آشنا میشی دنیات عوض میشه به حال الانت می خندی

یه جور قاطع جواب بده که بره و برنگرده

آدمی که بخوادت دنبالت راه نمی افته که باهات باشه وازت سواستفاده بکنه وجه خودتو بین خانواده خراب نکن متین وباشخصیت درستو بخون وبهترین آینده رو رقم بزن اوووه اینقدر وقت داری واسه این چیزا

می بوسمت آجی خوشکلم خواستی خصوصی پیام بده بهم 

خدایابابت تمام داده هاونداده هات شکر🌼
عزیزم من هم سن شما بودم عروسک بازی میکردم بخدا😐😐

ببخشید مهربونم بخدا منم اینجوری نبودم از وقتی این اومد من اینجوری شدم🥺♥️

عزیز دلم سنت کمه یه چن سال دیگه میری دانشگاه با کیسای بهتری آشنا میشی دنیات عوض میشه به حال الانت می ...

مرسی عزیز دلم ایشاالله به هر چی بخوای برسی ممنون از راهنمایت شما رو دارم هیپ غمی ندارم چشم میچسبم به درسم😘😘♥️♥️

منم 😐 یعنی ما تباه بودیم یا ساده بودیم یا نمیفهمیدم یا چی 

نه عشقم دوران شما خیلی خوب بود من ساده ام که باور کردم 🥺

ببین خواهرانه بهت میگم فعلا عاشق نشو منم خر شدم چهار سال پاش موندم وقتی ۱۵ سالم بود تا الان 

پنج ماهه ولم کرده دوماهشو نشستم گریه کردم چون من خنگ وابسته شده بودم بهش هر وقت میدیدمش یا بهم پیام میداد از خوشحالی جیغ میزدم 

الانم که تنهام یاد اون وقتا میوفتم میگم دختر چقدر خنگ بودی بخاطرش شبا فکر میکردی رشته تجربی از دستت رفت حالا باید وکالت بخونی 

الانم تمام تلاشمو میکنم که مستقل شم هیچ وقت ازدواج نکنم 

فقط بهت بگم که عمرتو مثل من حدر نده 

ببخشید مهربونم بخدا منم اینجوری نبودم از وقتی این اومد من اینجوری شدم🥺♥️

نه فداتشم به قوله دوستمون درستو بخون برو دانشگاه اونجا با آدمای درسخونده مثل خودت آشنا میشی و یه شوهر با فهم و شعور و با کلاس پیدا میکنی نه این که شوهرت پسری باشه که تو کوچه و خیابون بیفته دنبالت

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
عزیزم من هم سن شما بودم عروسک بازی میکردم بخدا😐😐

اقا گذشت دوره شما اره همههههه عوض شدن که چی 

هر جا میری اره من همسن تو بودم نمیدونستم دخترم یا پسر فلان

این حرف دیگه خز شده اه!ببینید دیگه نسل شما نیس