2777
2789
عنوان

من اجی ندارم شما اجی من میشید🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 77 پست
اقا گذشت دوره شما اره همههههه عوض شدن که چی  هر جا میری اره من همسن تو بودم نمیدونستم دخترم یا ...

من گفتم نمیدونم دختر یا پسر و فلان؟؟؟؟؟؟

یه جوری صحبت میکنی انگار دوره ما صدسال پیشه

به کجا چنین شتابان

من سنی ندارم شما دختر پسرای الان خیلی دارید تخته گاز میرید عزیزم 

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
اقا گذشت دوره شما اره همههههه عوض شدن که چی  هر جا میری اره من همسن تو بودم نمیدونستم دخترم یا ...

شما برو دوست شو برو به پسرای توی کوچه خیابون و نت بها بده ببینم آخرش کی ضرر میکنه

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گفتم نمیدونم دختر یا پسر و فلان؟؟؟؟؟؟ یه جوری صحبت میکنی انگار دوره ما صدسال پیشه به کجا چنین ش ...

عزیزم همینی که هست ما ک نمیتونیم تو دوره پنجاه بمونیم بعدم دست ما نبوده همه چی به مرور عوض شده بعدم مهم عقله که خیلیا این روزا بیشتر از سنشون میفهمن 

ماها ازادی بیشتری داشتیم امکانات بیشتری داشتیم نسبت به بقیه قاعدتا نمیتونیم مث اونا بمونیم.این حرفام خیلی بچگونه شده!!

منم 😐 یعنی ما تباه بودیم یا ساده بودیم یا نمیفهمیدم یا چی 

نه عزیزم ما روال عادیه سنمون رو پیش میرفتیم امون از دختر پسرای دهه هشتاد و نود

البته استاتر دختر گلی هست از برخوردش معلومه

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
شما برو دوست شو برو به پسرای توی کوچه خیابون و نت بها بده ببینم آخرش کی ضرر میکنه

اتفاقا من خودم انقدرا میفهمم گفته بودم که عقلمون بیشتره

انقد احمق نیستم دل بدم به یه پسر بچه که تهش به فنا برم!بعدم من نگفتم میرم دوس میشم با فلان کس من گفتم این حرفا دیگه خیلی بی منطق و خزه..وشما بازم چشم بسته یچی گفتید

عزیزم همینی که هست ما ک نمیتونیم تو دوره پنجاه بمونیم بعدم دست ما نبوده همه چی به مرور عوض شده بعدم ...

عزیزم من دهه هفتادی هستم دوره ماهم همه چیز بوده ولی هرکسی باید شان خودشو بدونه

بی خیال شما کلت باد داره

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
عزیزم همینی که هست ما ک نمیتونیم تو دوره پنجاه بمونیم بعدم دست ما نبوده همه چی به مرور عوض شده بعدم ...

دقیقا درست میگی من خودم متولد دهه شصت هستم ولی حالا با اون موقع کاملا فرق میکنه 

خدا کافیست❤️
نه عزیزم ما روال عادیه سنمون رو پیش میرفتیم امون از دختر پسرای دهه هشتاد و نود البته استاتر دختر گل ...

این حرفتون واقعا خیلی زشته الان دهه هشتادیا هر کدوم هیجده نوزده سال سن دارن شما گیر کردین تو پنج سال پیش

عزیزم من دهه هفتادی هستم دوره ماهم همه چیز بوده ولی هرکسی باید شان خودشو بدونه بی خیال شما کلت باد ...

اره من کلم باد داره ولی شما وقتی بزرگ شدی که بفهمی نباید هنوز بگی عه این دهه هشتادیه من همسن این بودم فلان بودم!😂

بعد میگن کودک همسری!!!!!! بابا ملت اینا خودشون دلشون میخواد کودک همسر بشن همشون بلوغ زودرس دارن خانوادهاشون چه گناهی کردن 

پدرومادره میترسه فردا دختر یا پسرش گندی بالا نیاره زود شوهرش میده یا زنش میده بعد اون پدر و مادر بدبختو ما میگیم ظالم در صورتی که حق دارن

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
ببین خواهرانه بهت میگم فعلا عاشق نشو منم خر شدم چهار سال پاش موندم وقتی ۱۵ سالم بود تا الان  پ ...

چشم ممنون از کمکت ایشاالله به هر چی میخوای برسی♥️♥️

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔