2777
2789
عنوان

چقد شما خوبین

71 بازدید | 8 پست

حدود سه ساله عضو نی نی سایتم

این کاربری جدیدمه

هرسری مشکلی داشتم تاپیک زدم بالاخره چندنفری بودن حرفی زدن آرومم کردن از صدتا دوست صمیمی بهترین

خدا حفظتون کنه

ممنون از نی نی سایت و نی نی سایتیا♥️👏🏻🙏🏻

@نی_نی_یار_شب    

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

واقعا عالین همیشه دعاشون برام مستجاب شده 😍😍😍

الانم تو دوراهی گیر کردم برام دعا کنید کاش یکی بود استخاره میگرف برام🥺

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله واقعا نی نی سایتی ها عالی هستم من همیشه براشون دعا میکنم

اره واقعا البته خدا خودش شاهده خودمم تو این مدت همیشه اگ کمکی از دستم برمیومده دریغ نکردم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
واقعا عالین همیشه دعاشون برام مستجاب شده 😍😍😍 الانم تو دوراهی گیر کردم برام دعا کنید کاش یکی بود ...

حاجت روا بشی گلم استخاره قرآن من بلد نیستم

اره واقعا البته خدا خودش شاهده خودمم تو این مدت همیشه اگ کمکی از دستم برمیومده دریغ نکردم

ممنونم از مهربونی ات عزیزم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
حاجت روا بشی گلم استخاره قرآن من بلد نیستم

مرسی شمام حاجت روا شی 

❤❤

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم

حالا ک اینقدر خوبین بیاین عضو کانال من شید خرید کنید🙃🙃🙃🙃🙃

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز