2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکمی کمه چن روز بعد مجدد بتا بده 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
دکتر رفتم پس فردا هم باید بتا بدم باهم براش بفرستم تا اعلام ادامه یا خاتمه بارداری بده.ولی با حساب خ ...

عزیزم بذار ببین دکتر چی ميگه. 

به نظر منکه مشکلی نیست.

خودش برات تکرار تیتر بتا نوشت؟

از رو شکم معاینه نکرد؟

دکتر نطفمو دیده با سونو واژینال گفت یکم پایینتر از حد معموله اگه سالم باشه جابه جا میشع

انشالله ک خیره عزیزم و نی نیت سالمه

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
عزیزم بذار ببین دکتر چی ميگه.  به نظر منکه مشکلی نیست. خودش برات تکرار تیتر بتا نوشت؟ از رو ...

اره خودش نوشت سونو واژینال کرد نطفه رو دید ولی اگه پایینتر از حد معموله اگه سالم باشه جابه جا میشه.موندم امشبم شیاف بزارم یا نه...

اره خودش نوشت سونو واژینال کرد نطفه رو دید ولی اگه پایینتر از حد معموله اگه سالم باشه جابه جا میشه.م ...

اگر شیاف داده حتما بذار...

والا دکتر با دکتر فرق داره.

دکتر من گفت واژینال هیچ وقت انجام نده تو بارداری.

بعدشم لک بینی داشتم هفته پنج سونوگرافی رفتم و خودش معاینه کرد گفت رحم در حد پنج هفته س و مشکلی نیست.

بهم استراحت‌ داد و شیاف....

تا ان تی هم اصلا دیگه برام سونوگرافی  ننوشت.

اگر شیاف داده حتما بذار... والا دکتر با دکتر فرق داره. دکتر من گفت واژینال هیچ وقت انجام نده تو ...

من لقاحم دیر بوده طبق پریود هفته ۶ بودم اما طبق سونو و سایز نطفه دکتر گفت به هفته سه هم نرسیدی

من لقاحم دیر بوده طبق پریود هفته ۶ بودم اما طبق سونو و سایز نطفه دکتر گفت به هفته سه هم نرسیدی

توکلت به خدا باشه. 

به حرف یه دکتر اعتماد نکن.

به دوستم گفتن بچه ش مشکل قلبی داره قلبش سوراخه  باید سقط بشه.

اومد پیش دکتر من. اون گفت هیچ مشکلی نیست.

الانم پسرش سه سال و نیمه و سالمه سالم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز