نه نه نود و نه به خانوادش گفته بیاید خواستگاری بریم
مخالفت تا الان که گفتن شمارع بدید زنگ بزنیم
زنگ زده که باباش مخالفه راه دوره تو حیفی و فلان
از اینور خود عشقم میگه مامانت هر چی گفت بهم بگو
شما باشید بهش میگید جریان چیه؟
فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم
با مخالفت خانواده ازدواج نکن تا ابد میگن ما که نمیخواستیم
خودش که میخواد
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم
اره حتما بگو مادرشوهر زلیل مرده منم بخاطر همین موضوع که راهمون دوره نه عروسیم اومدن نه عقد نه خاستگاری حالا خوبه من از سر هف جدشون زیادی بودم . دقیقا برا منم خواهرش زنگ زد گف داداشم بهت زنگ میزنه تو جوابشو نده منم برگشتم گفتم تو نمیتونی به من بگی جواب کیو بدم یا ندم اینارو برو به داداشت بگو. کم نیار دختر جون غلط میکنن نخوانت مگه چیکارن
اره حتما بگو مادرشوهر زلیل مرده منم بخاطر همین موضوع که راهمون دوره نه عروسیم اومدن نه عقد نه خاستگا ...
عزیزم مرسی از انرژیت
1
5
10
15
20
25
30
35
40