2777
2789

سلام دوستان 

اولین پستم توی نینی سایت هست دوستان :)

میخواستم بدونم هر کدوم از شما دوستان تا چه حد زبان بلدید؟

اگر یک پک آموزشی رایگان زبان بخوان بهتون هدیه بدن ترجیح میدین کدوم مورد زیر باشه؟ کدومش بیشتر بدردتون میخوره؟

الف) آموزش مکالمه و یه سری جمله کاربردی (مثلا سلام احوال پرسی کردن ..‌. توی رستوران چجوری غذا سفارش بدین و غیره)

ب) آموزش از پایه با کتاب هایی که توی موسسات زبان درس میدن

ج) لغات و اصطلاحات سطح پیشرفته واسه دانشگاه و آیلتس

د) آموزش از پایه بدون کتاب (مثلا هر جلسه یه گرامر با تعدادی لغت)

من زبان انگلیسی برام مثل زبان فارسی راحته و خیلی وقته که دوست داشتم بخاطرش یه کار خیری انجام بدم ... اول میخواستم برم توی فرهنگسراها رایگان یاد بدم ولی با این کرونا همه جا ترکیده

تصمیم گرفتم ویدیو آموزشی درست کنم رایگان منتشر کنم

سابقه ی تدریس خوبی هم دارم یعنی از مبتدی زبان آموز داشتم تا آیلتس و پیشرفته

خودم حس میکنم مردم ایران بیشتریا از پایه مشکل دارن

کانال یوتیوب ava speaking رو واسه کسایی که دوست دارن طبیعی انگلیسی صحبت کنن درست کردم ... بیست ساله که با انگلیسی در ارتباطم و واقعا بهترین روش راه افتادن زبان همون حفظ دیالوگه .... چون اتصالات نورونی مغز برای ایجاد ارتباط به اون زبان رو تشکیل میده .... درضمن من مدرس آیلتس هستم فکر نکنید الکیه چیزهایی که میذارم    

ج

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر کمکم به مرور جمعیت بیشتری زبان یاد بگیرن خیلی براشون مفیده ... الان کسی که زبان انگلیسی بلد نیست خیلی دانشش محدود میشه.... حتی توی خونه داری بچه داری ... تعامل با دیگران و غیره .... خودم هر مشکلی که داشته باشم از آشپزی تا پزشکی یا روانشناسی با یه سرچ ساده جوابش رو پیدا میکنم و واقعا نمونه ی اون مطالب رو تو سایت های فارسی زبان نمیبینم

.... جدای از این اگر انتقاد یا پیشنهادی هم دارین بگین دوستان ممنون

کانال یوتیوب ava speaking رو واسه کسایی که دوست دارن طبیعی انگلیسی صحبت کنن درست کردم ... بیست ساله که با انگلیسی در ارتباطم و واقعا بهترین روش راه افتادن زبان همون حفظ دیالوگه .... چون اتصالات نورونی مغز برای ایجاد ارتباط به اون زبان رو تشکیل میده .... درضمن من مدرس آیلتس هستم فکر نکنید الکیه چیزهایی که میذارم    

من خودم معلم زبانم کارشناسی ارشد اموزش زبان 

تو ایران کیفیت زبان سرا ها متفاوته 

به نظرم پکیجی ک به شکل اجتماعی استفاده بشه به درد میخوره وگرنه تنها خوندن شاید ریدینگ و رایتینگ و لیسنیگ رو تقویت کنه ولی اسپیکیگ رو باید بین دوستانی ک زبان یاد میگیرن و محیط کلاس یاد گرفت 

اگر کمکم به مرور جمعیت بیشتری زبان یاد بگیرن خیلی براشون مفیده ... الان کسی که زبان انگلیسی بلد نیست ...

تازه خبر نداری گویا زبان انگلیسی که زبان بین المللیه رو از مدارس برداشتن و چینی جاش گذاشتن 

البته شنیدم 

منم از ترسش تو خونه به پسرم در حد خودم کلمات رو یادش میدم 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
وایییی عاشق زبانم ولی اصلا یاد نمیگیرم یادم میره😐

من یه شاگرد اینجوری داشتم ... سه سال بود با بهترین استاد هایی که خداتومن میگرفتن کلاس خصوصی رفته بود بعد یه جمله حال ساده مثلا بگه اسمم فلان هست نمیتونست بگه ... من با کتاب نوجوانان شروع کردم بهش از پایه یاد دادم خیلی خوب جواب گرفت ... و البته فیلم و سریال هم خیلی مهمه ... اگر سختته اول از انیمیشن کودکان زیر ۳ سال شروع کن به دیدن برات کمکم عادی میشه😉

به نظرم کانال تگرام بزن منابع بزار اونجا کسی هم سوال داشت تونستی کمک کن.

من مشکل زبان ندارم ولی میبینم هزینه اولین عامل بازدارنده ست. دستت خیر باشه کمک کن به بقیه