2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 65 پست
مرسی از نظرت عزیزم  درسته 👏 از من پرسیدن ک چطور شد تابه حال عروسی نکردن من گفتم شرایط نداشتن ...

به نظرم شما دروغ گفتید و کارتون درست نبوده... اینکه طرف سوال پرسیده و نگفتید، حتما مسئله مهمی براشون بوده که درموردش پرسیده، ممکنه بعدا به مشکل بخورید سر این مسئله، بهتره تا جدی نشده، ماجرا رو براش توضیح بدید...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
آهان فک کردم از قبل آشنا بودین یا معرف گفته بهش  بنظرم اگه همون اول اول بگین فکر میکنه خیلی مس ...

بله بهترین کارهمینه

ممنونم ازتون دوست عزیز🙏

خدایا شکرت❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همین دیگه  اصلا مسئله ای نیست که نیاز باشه بگی اگرم از کس دیگه بشنوه و بگه چرا خودت نگفتی، ...

میتونم درخواست دوستی بدم؟

ی سوالاتی داشتم 

خدایا شکرت❤
صد درصد باید بگید . حتی اگر برادرتون هست . چون عقد باید با رضایت باشه و اگر نگید و بعد دخترخانم و خا ...

برای اون شخصی که جداشدن نه عزیزم،سوالم درمورد خودم بود

منی ک برادرم جدا شده و طلاق گرفته

لازمه ب خاستگارم بگم یانه

خدایا شکرت❤
به نظرم شما دروغ گفتید و کارتون درست نبوده... اینکه طرف سوال پرسیده و نگفتید، حتما مسئله مهمی براشون ...

ایشون درحال حاضر زیر یه سقف نیستند

وتوی عقد ازهمسرشون جدا شدند چرا باید سر مسئله ای ک ب من مربوط نمیشه ،دخالت کنم؟

ایشون درمورد من میپرسیدن بله حق باشماست

ولی زندگی برادر یا خواهر من بهشون مربوط نمیشه که جزئیات رو بگم،‌الان هیچ چیزی جدی نشده فقط درحد حرف و اشنایی هستش،چرا باید خصوصی ترین مسئله خانوادم رو بگم؟

خدایا شکرت❤
ایشون درحال حاضر زیر یه سقف نیستند وتوی عقد ازهمسرشون جدا شدند چرا باید سر مسئله ای ک ب من مربوط نم ...

میل خودتونه بگید یا نه، اما آیا اگر جای شما با خاستگارتون عوض میشد و بعدا میفهمیدید ایشون در مورد سوالی که ازش پرسیدید اینطوری جواب داده، ناراحت نمیشدید؟ نظرتون راجع بهش عوض نمیشد؟ این اطلاع رو تصمیمتون اثر نمیگذاشت؟

خودتم میدونی که ازدواج تو ایران پیوند دوتا خانواده است و نه فقط دو نفری که میرن زیر یه سقف... زیاد به این جمله کلیشه ای به خانواده های هم کاری نداشته باشیم و فقط خودمون دوتا مهم هستیم دل نبند، تو واقعیت اینطوری نیست مگر در موارد نادر...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *

عزیزم میگی خواهرت قبل عروسی جدا شده اگه فامیل بوده که میدونه خواهرت جدا شده . اگه غریبه اس  از کجا میدونه خواهرت عقد کرده بوده . تو مرحله ی که  اومده خواستگاری خواهرت جدا شده بوده دیگه . شما اون موقع گفتین عقده ؟  همون موقع که گفته چطور عروسی نکرده میگفتی جدا شده . چرا اینقد گنده اش میکنی . خواهرم منم جدا شده اما به هیچکی مربوط نیست . ی جوری  حرف می نی انگار عاره

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
مرسی از نظرت عزیزم  درسته 👏 از من پرسیدن ک چطور شد تابه حال عروسی نکردن من گفتم شرایط نداشتن ...

به نظر من باز هم اشتباه کردی. اینجور مواقع با اعتماد به نفس کامل باید بگی مجردن و ازدواج نا موفق داشتن. طرف اگر براش مهم باشه همون بهتر که رابطه ادامه پیدا نکنه چون اخرش میفهمه

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
مسی از نظرت عزیزم❤🙏

💕

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
همسرتون نگفتند چرا زودترنگفتید؟؟ میشه یکم بیشتر بگید،شما باهمسرتون دوره اشنایی گذروندید؟یا سنتی بود ...

نه اصلا براش مهم هم نبود 

دوره آشنایی داشتیم ولی کوتاه بود

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

برای اون شخصی که جداشدن نه عزیزم،سوالم درمورد خودم بود منی ک برادرم جدا شده و طلاق گرفته لازمه ب خ ...

آخه اصلا به ایشون مربوط نیس جدایی برادر شما . چه دلیلی داره دوره آشنایی بگید بهشون؟!!!!

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه