2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 65 پست
به نظر من زیاد مهم نیس من بعد از عروسیمون گفتم اونم حرف طلاق تو فامیل پیش اومد بخاطر اون گفتم وگرنه ...

همسرتون نگفتند چرا زودترنگفتید؟؟

میشه یکم بیشتر بگید،شما باهمسرتون دوره اشنایی گذروندید؟یا سنتی بوده؟

خدایا شکرت❤
چطور میخواد متوجه شده باشه؟ بنظرم باید هرزمان جریان جدی شد بگم فعلا فقط برای اشناییه نظرتون چیه؟

آهان فک کردم از قبل آشنا بودین یا معرف گفته بهش 

بنظرم اگه همون اول اول بگین فکر میکنه خیلی مسئله مهمیه و نقطه ضعف بشه

بعدا که بیشتر صحبت کردین اگه سوالی پرسید خیلی کوتاه بگین و خیلی معمولی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورتون چیه که ازخانواده ای بپرسم؟؟؟ جدایی قبل ازعروسی بود

اگر قبل از عروسی بوده خیلی مهم نیست گفتنش، میگم وقتی که در مورد خانواده ها صحبت میشه، میتونید حتی از خودشون بپرسین، مثلا نظرتون راجع به طلاق چیه، موردی داشتین تو خانواده بعد اونجا بگین. اما اگه میگین تو عقد جدا شدن، خیلی مساله مهمی نیست، اگر پیش اومد یا وقتی که فکر کردین شناخت خوبی از شما دارند، بگین. عجله نکنید. 

مرسی از نظرت عزیزم🙏لطف کردی

خواهش میکنم ❤️ 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

حالا مگه طلاق خواهر و برادر چیه که آدم سر گفتن و نگفتنش مشکل داشته باشه. اگه یبار حرفش پیش اومد مثل ...

عزیزم اصلا مسئله ای نیستش،فقط یه سوال بود🙏

مرسی که نظردادید❤

خدایا شکرت❤
به نظرم لزومی نداره .ممکنه دوتا آدم بنا به دلایلی نتونن باهم ادامه بدن ،این تصمیم برای اون دونفر واق ...

بعد اگه از کسی بشنوه و قبل ازمن بهش بگه چی؟

خدایا شکرت❤
فکر کنم اگر از همون اول عنوان کنی خودت تو ذهن طرف این مسئله رو به عنوان عیب عنوان میکنی، یه مسئله خا ...

مرسی از نظرت عزیزم 

درسته 👏

از من پرسیدن ک چطور شد تابه حال عروسی نکردن من گفتم شرایط نداشتن

بنظرتون خوب گفتم؟

خدایا شکرت❤
عزیزم کسی که سر این موضوع که خواهر یا برادرت طلاق گرفتن و اون نمیدونسته ناراحت بشه، برای زندگی چندان ...

اینکه اون طلاق گرفته ناراحت نمیشن ک 

ازاین که من بهشون نگفتم،قطعا هرکسی ممکنه احساس بدی بهش دست بده ک چرا بهم نگفت وگذاشت کس دیگه ای این رو بهم بگه

خدایا شکرت❤
اینکه اون طلاق گرفته ناراحت نمیشن ک  ازاین که من بهشون نگفتم،قطعا هرکسی ممکنه احساس بدی بهش دس ...

خب همین دیگه 

اصلا مسئله ای نیست که نیاز باشه بگی

اگرم از کس دیگه بشنوه و بگه چرا خودت نگفتی، بگو مسئله شخصیه خواهر یا برادرمه نیازی نبود بگم تاثیری روی زندگی من و تو نداره.

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه

بگو

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

صد درصد باید بگید . حتی اگر برادرتون هست . چون عقد باید با رضایت باشه و اگر نگید و بعد دخترخانم و خانوادش بفهمن و شاکی بشن یعنی عدم رضایت و عقد مشکل خواهد داشت و ممکنه اینقدر مهم باشه که دختر خانم بخواد جدا شه و اون وقت مهریه هم مقداری بش تعلق میگیره .

مثلا حرفه خواهرت شد یا حرفه طلاق تو اجتماع،شما میتونی خواهر یا برادرت رو راحت بیان کنی. خیای معمولی ...

درسته مسئله بزرگی نیست و اصلا ما خودمون همیشه همراهیشون کردیم تاروحیشون رو میارم وتصمیم درست رو بگیرن

ولی واقعا برام سوال بود که در چ موقعیتی بگم یا اینکه اصلا بگم یانه

مرسی ازکمکت🙏😍 

خدایا شکرت❤