2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 65 پست

به نظرم لزومی نداره .ممکنه دوتا آدم بنا به دلایلی نتونن باهم ادامه بدن ،این تصمیم برای اون دونفر واقعااا سخت هست .بار روانی منفی به شدت توی روحیشون تاثیر داره ولی واقعاااا به بقیه ارتباطی نداره .لزومی نداره گفته بشه .دلایل خیلی شخصی  و خصوصیه .نگو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کی گفته بشه خوبه؟

ببخشید من فکر کردم خود اون شخص طلاق گرفته....

اگه خواهر برادره که واجب نیس

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بنظر من لزومی نداره بگی شما زندگی خودتو داری اعضای خانواده ت هم همینطور شکست یا موفقیت هرکدوم زیاد ارتباطی به زندگی شما نداره اگه از همین روز اول بخوایی درموردش توضیح بدی اونطرف فکر میکنه خیلی موضوع مهمیه و براش سوال میشه..و احتمالا اون هم دراطرافیانش طلاق رو دیده و چیز عجیبی نیس بخوایی از الان بگی 

فکر کنم اگر از همون اول عنوان کنی خودت تو ذهن طرف این مسئله رو به عنوان عیب عنوان میکنی، یه مسئله خانوادگی مربوط به خودتونه هرجا بحث لازم شد میتونی درموردش صحبت کنی زندگی خواهر و برادرت به کسی ارتباط نداره

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
فکر کنم گفته بشه بهتره. تو صحبت هاتون،خیلی معمولی بیان کنید،مثله نقطه ضعف نشه.

میشه بیشترراهنمایی کنی،مثلا چه شکلی بگم؟

گفت چطور شد عروسی نکرد گفتم فعلا امادگی نداره

خدایا شکرت❤
درسته،ولی ممکنه روزی بشنوه اونم ازکسی بغیرازمن،واین خیلی بده

عزیزم کسی که سر این موضوع که خواهر یا برادرت طلاق گرفتن و اون نمیدونسته ناراحت بشه، برای زندگی چندان مناسب نیست. چون اصلا این چیزی نیست که باعث ناراحتی بشه. این میشه فضولی در روابط دیگران.

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه
میشه بیشترراهنمایی کنی،مثلا چه شکلی بگم؟ گفت چطور شد عروسی نکرد گفتم فعلا امادگی نداره

عزیزم هرکس حریم شخصی داره به اون ربطی نداره که فلانی چرا عروسی کرده یا نکرده. 

بیشتر فکر کن و درست تصمیم بگیر.

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه
طلاق اعضای خانوادس، به نظرم اول نباید بگین، یکم باهم آشنا بشید، بعد هم بستگی داره جدایی تو چه مرحله ...

منظورتون چیه که ازخانواده ای بپرسم؟؟؟

جدایی قبل ازعروسی بود

خدایا شکرت❤
میشه بیشترراهنمایی کنی،مثلا چه شکلی بگم؟ گفت چطور شد عروسی نکرد گفتم فعلا امادگی نداره

مثلا حرفه خواهرت شد یا حرفه طلاق تو اجتماع،شما میتونی خواهر یا برادرت رو راحت بیان کنی.

خیای معمولی صحبت کنی و بگی به این نتیجه رسیدن تفاهم ندارن.همین.

اگر موقعیتش پیش اومد بگو...مثلا اگه درمورد خواهر یا برادرت صحبت کردین.اونوقت مناسبه

ازم پرسیدن مجردن منم گفتم بله گفت چطور شدازدواج نکردن گفتم امادگی نداشتن اما جریان جدایی رو نگفتم

خدایا شکرت❤

در ضمن یادت باشه هیچ کدوم از کسایی وه طلاق گرفتن و مقصر ندونی،چه زن،چه مرد.

بگو من تو زندگیشون نبودم و کلا خانواده ی ما دخالتی تو زندگیه بجه ها ندارن...

چطور نمیدونه خود خاستگاره؟ چیز مهمی نیس حالا همون اولشم نگفتی نگفتی

چطور میخواد متوجه شده باشه؟

بنظرم باید هرزمان جریان جدی شد بگم

فعلا فقط برای اشناییه

نظرتون چیه؟

خدایا شکرت❤
اصلا به اون ارتباطی نداره بعدن ک همه چی خیلی جدی شد بگو حالا  نگی مثلا خواهرت گفته مهرم آزاد جو ...

منم موافقم وقتی جدی شد بگم

ولی ازجزییات چیزی نگم

خدایا شکرت❤