2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشت لوبیا سفید پیاز سیب زمینی نخود فلفل سیاه زردچوبه عزیزم اول یکم بزار نخودولوبیا وگوشت وپیاز درشت خردشده +زردچوبه فراوان یکم بپزن بعدشم سیب زمینی های درشت خرد شده رو با نمک بریز توش درشو ببند تابپزه کامل همین رب گوجه هم اختیاریه
اول گوشتارو با پیاز و زرد چوبه تفت میدی بعد سیب زمینی نخود لوبیا ادویه رب گوجه یه کم به وکلم خشک شده با مقداری تلخون وشنبلیله خشک میریزی خوب تفت خوردن اب بریز بذار بپزن
تعریف از خود نباشه تو خونمون اب گوشتام معروفن هههههههههههههههههههههههههههههههه
صلوات
ممنون عزیزان اما من ایران نیستم این سبزی ها رو ندارم اینجا همون بذون سبزی و به می زارم ممنونننن بعد مدتها میخوام آب گوشت درست کنم برای فردا خیلی وقت نخوردیم ههههههه باید فردا برم دنبال ترشی خدا کنه پیدا کنم بوسسس

ما که اینجا گوشت و نخود و لوبیا سفید و لیمو عمانی و یک دونه پیاز رنده شده و یک دونه سیب پوست کنده و خرد شده و سیب زمینی پوست کنده و تیکه شده رو به علاوه ادویه کافی میریزیم تو دیگ... وقتی حلیم زد بهش رب گوجه حدود 1-2 قاشق اضافه میکنیم...
من خودم 4-5 بار درست کردم عالی میشه...سیب واسه اینه که بهتر حلیم بزنه... خوشمزه میکنه اونو...